Fratele Mădălinei Manole e disperat. Ce i-a cerut lui Petru Mircea, cu durere în suflet

Fratele Mădălinei Manole e disperat. Ce i-a cerut lui Petru Mircea, cu durere în suflet
Fratele Mădălinei Manole și Petru Mircea încă se războiesc. Ce se întâmplă

De ani de zile, fratele Mădălinei Manole și cumnatul său, Petru Mircea sunt implicați într-un scandal ce nu se mai termină. Chiar dacă toată lumea speră ca ei să îngroape securea războiului și să ajungă la o împăcare benefică, se pare că nu este nici vorbă de așa ceva.

Războiul continuă între fratele Mădălinei Manole și Petru Mircea

Petru Mircea și Marian Manole încă nu s-au înțeles în privința băiețelului Mădălinei Manole. Copilul a împlinit 12 ani pe data de 8 iunie, însă rudele sale nu au putut să îl vadă. Încă de la moartea artistei de pe 14 iulie 2010, fratele regretatei cântărețe nu a putut să își vadă nepotul. Ba chiar, acesta a dezvăluit că fostul soț al interpretei i-a vorbit foarte urât în urmă cu două luni.

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a spus fratele regretatei cântărețe, Marian Manole, pentru Click!.

Marian Manole: ‘Ne-a trântit poarta în nas!’

Marian Manole este disperat pentru faptul că nu își poate vedea nepotul, mai ales pentru că a încercat în nenumărate rânduri să reunească familia. Acesta a dezvăluit că în urmă cu două luni a trecut prin momente grele în clipa în care a mers acasă la cumnatul său. Petru Mircea chiar i-ar fi zis atunci că nu o să vadă niciodată băiețelul, dar fratele Mădălinei Manole încă speră să îl înduplece.

„Și mă dusesem și cu Mihai, iubita lui și sora ei, o fetiță de vârsta celui mic, ca să se împrieteneasă! Dar nu m-a primit în curte. L-a chemat nevastă-sa afară, a venit la poartă, a deschis și a început să țipe și să urle, că ce caut acolo! Și să mă amenințe că n-am ce căuta pe proprietatea lui să văd nepotul! Că nu o să-l văd niciodată!

A făcut foarte foarte urât, că s-au speriat și copiii! Eram și cu mama fetelor! Femeia i-a dat un platou cu prăjituri făcut special pentru cel mic! De abia le-a luat, femeia îi vorbea frumos, respectuos! I-a zis lui Mihai că atâta timp cât vin eu acolo, el nu o să-și vadă vărul! Și ne-a trântit poarta în nas! O să încerc să-l mai înduplec!”, a mai spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI