Elena Lasconi rupe tăcerea abia acum! Cum a fost umilită de politicieni pentru a renunța la alegeri

Elena Lasconi rupe tăcerea abia acum! Cum a fost umilită de politicieni pentru a renunța la alegeri
Elena Lasconi Rupe tăcerea.

Fosta jurnalistă de la ProTV, a fost aleasă ca primar în Câmpulung. Știrea a fost bombă în toată presa iar Elena Lasconi a redevenit vedetă. În cardul unui interviu, ea a povestit cum a fost campania și cum i s-a schimbat viața.

Cum a fost umilită de politicieni Elena Lasconi

Întrebată despre cum i s-a schimbat viața și cum a fost prima săptămână de după alegeri, fosta vedetă a răspuns că a fost una foarte încărcată.

”Eu eram pregătită să merg la serviciu de luni și după am aflat că mai durează până depun jurământul.

Am foarte multe mesaje în care oamenii mă roagă să candidez la Prezidențiale sau la Parlamentare, dar au fost și propuneri de la politicieni să intru în cursa pentru Parlamentare și mi-am dat seama că n-au înțeles nimic din ce vreau să fac eu. Eu vreau să fac gospodăreală, aici la Câmpulung, pentru că eu aici vreau să trăiesc.”, a spus Elena Lasconi pentru Paginademedia.ro.

Cât de grea a fost campania

Fosta jurnalistă spune că pe parcursul campaniei a primit atacuri urâte din partea vechii clase politice și a auzit minciuni despre ea.

„Am auzit minciuni despre mine, fabricate, pe care nu mi le puteam imagina vreodată. Au făcut sondaje mincinoase care mă scoteau pe locul trei.

Cel mai greu a fost când am primit atacuri urâte din partea vechii clase politice. Ei folosesc trei instrumente odioase: frica, minciuna și intimidarea. Intimidarea a venit prin 100 de conturi false, pe Facebook, sau prin mesaje venite pe Whatsapp de pe o cartelă oarecare.

Cum a fost umilita de politicieni Elena Lasconi
Elena Lasconi umilită de politicieni.

Au venit multe intimidări la adresa colegilor mei și la adresa unor oameni din Câmpulung, angajați la stat, care erau foarte activi pe pagina mea de Facebook. Erau amenințați că vor fi dați afară dacă nu își șterg mesajele de pe pagina mea. Mi se pare cea mai cumplită formă de corupție pentru că atinge izvorul democrației: libertatea de a alege.”, a spus Elena Lasconi pentru sursa citată.

Primarul ales al orașului Câmpulung

Elena Lasconi, candidata USR la Primăria orașului Câmpulung Muscel, a câștigat alegerile locale. Câștigarea alegerilor pentru Primăria din Câmpulung Muscel de către candidata USR a este una dintre surprizele acestor alegeri.

Elena s-a născut la Hațeg și a lucrat pentru ProTV timp de 25 de ani. Ea a fost șef de cabinet în Parlamentul României între 1994 și 1996. În perioada 1996 – 2020, Elena Lasconi a fost jurnalistă la ProTV, unde a desfășurat activități precum , știri, documentare, campanii, filmări pe teren redactare știri, reportaje, campanii, participare la editări de imagini și prezentări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI