Surpriză uriașă la PRO TV. În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor

Surpriză uriașă la PRO TV. În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor
Surpriză uriașă la PRO TV. În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor

Așa cum vă relatam astăzi, celebra moderatoare Elena Lasconi a candidat la primăria orașului Câmpulung Muscel. În această seară, conform datelor preliminarii, s-a aflat cine este primarul orașului Câmpulung Muscel.

Surpriză uriașă la PRO TV

Anunțul a fost făcut atât de Elena Lasconi, cât și de Alex Dima, fostul ei coleg de trust. Conform datelor preliminare, Elena Lasconi este câștigătoarea alegerilor locale din Câmpulung Muscel, ea candidând pe listele USR-PLUS. În urmă cu câteva ore scria pe pagina sa de Facebook, îndemnând locuitorii orașului să meargă într-un număr cât mai mare la vot.

”Mai avem două ore. Două ore până când Primăria va fi a oamenilor, sau nu se schimbă nimic. Prezența în număr mare înseamnă că cei pe care i-ați votat reprezintă alegerea corectă a poporului. Poate că nu vi se pare că un singur vot contează. Contează, dragilor, fiecare vot, așa cum o să conteze și părerea fiecărui câmpulungean. Încă două mii, hai că se poate și o să fim și fruntași la vot pe județul Argeș”, scria Elena Lasconi pe facebook.

În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor

Printre cei care au anunțat câștigarea alegerilor în Câmpulung Muscel a Elenei Lasconi s-a numărat și Alex Dima, fostul ei coleg din PRO TV. Acesta a scris pe Facebook un mesaj emoționant, felicitând-o pe Elena Lasconi pentru o victorie importantă, având în vedere că este prima ei experiență de acest gen.

Surpriză uriașă la PRO TV. În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor
Elena Lasconi a câștigat alegerile locale la Câmpulung Muscel

”Elena Lasconi este primar in Campulung Muscel! Felicitari! Tare sunt mandru de tine! In imaginea alaturata este momentul cand Elena a plecat din Pro. Stiam ca va veni ziua cand voi publica aceasta poza. Au fost multe lacrimi atunci. Sunt lacrimi si acum. Bafta, Lasco! Love!”, a scris Alex Dima pe facebook.

Candidata USR-PLUS a avut parte de o campanie dură, contracandidații PSD având anumite afirmații xenofobe la adresa ei. Este vorba de discursul dur și plin de xenofobism al deputatei Bucura-Oprescu care a șocat audiența. Șocul a venit din discursul ei xenofob și discriminatoriu la adresa Elenei Lasconi, candidata USR-PLUS la funcția de primar.

”Fiecare dintre noi, la Câmpulung, să le spunem tuturor: în Muscel, veneticii nu sunt bineveniţi. În Muscel trebuie să ai rădăcină de muscelean ca să fii primar!”, a fost parte din discursul deputatei PSD.

Cu toate aceste discursuri, se pare că locuitorii orașului argeșean au decis că ELena Lasconi a meritat votul lor, astfel că pentru următorii patru ani fosta moderatoare PRO TV va fi primarul USR-PLUS al orașului Câmpulung Muscel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI