Elena Lasconi, reacție tristă după anunțul divorțului Alexandrei Stan. Ce a anunțat primarul care a oficiat căsătoria EXCLUSIV

Elena Lasconi, reacție tristă după anunțul divorțului Alexandrei Stan. Ce a anunțat primarul care a oficiat căsătoria EXCLUSIV
Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Ce spune Elena Lasconi, primarul care a oficiat căsătoria Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, despre divorțul celor doi. ” E o poveste tristă!”

Ce spune Elena Lasconi după ce Alexandra Stan s-a despărțit de spț

Povestea eșuată a divorțului solistei Alexandra Stan, 32 de ani, nu a lăsat-o indiferentă nici pe primărița Elena Lasconi. Edilul orașului Câmpulung Muscel e cea care a jucat rolul de martor principal la nunta dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu, de acum câteva luni, fiind cea care a oficiat căsătoria.

Elena Lasconi a declarat pentru impact.ro că ”este o poveste tristă”.

”Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu am știut nimic până am aflat din presă despre cazul lor. Este o poveste tristă!”, a precizat Elena Lasconi pentru impact.ro.

Ea a adăugat că nu a ținut legătura cu cei doi miri cărora le-a unit cândva destinele. De asemenea, Elena Lasconi a adăugat că niciunul dintre cei doi miri nu ar fi contactat-o pentru a-i cere vreun sfat, înaintea tristului deznodământ.

Fosta vedetă de la PRO TV a oficiat căsătoria dintre cei doi, la finele lui aprilie, întrucât mirele e originar din Câmpulung Muscel, iar Alexandra o știe pe primăriță din perioada în care au colaborat la televiziunea din ”Pache Protopopescu”.

Divorțul, anunțat de soțul artistei

Cei doi, Alexandra și Emanuel, s-au despărțit recent, anunțul divorțului fiind făcut de către chiar soțul artistei, printr-un mesaj pe Instagram.

În prealabil, însăși Alexandra Stan ar fi dat mesaje indirecte pe aceeași temă, dând de înteles că ceva nu este în regulă cu căsnicia ei, întrucât ștersese toate pozele de pe Instagram cu soțul său, altădată motiv de mândrie.

Gestul ei a fost repede imitat și de către Emanuel Necatu. Niciunul dintre cei doi nu s-a grăbit însă să ofere detalii suplimentare. Singurul mesaj ce a dat apă la moară presei, cel postat de Emanuel Necatu, nu confirma însă în mod direct despărțirea:

”În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”.

A renunțat la verighetă

Pe de altă parte, Alexandra Stan nu a ezitat să posteze pe rețelele sociale mai multe videoclipuri sau fotografii în care arată foarte bine, dar în care se poate vedea absența inelului de căsătorie.

Cei doi s-au căsătorit în primăvara acestui an, relativ repede după revenirea Alexandrei în țară după participarea acesteia la ”Survivor”, în Republica Dominicană.

Cei doi au făcut nunta în luna aprilie și totul a fost ținut în secret până în ultima clipă. Cu doar cinci luni în urmă, Alexandra Stan părea foarte îndrăgostită de jumătatea sa, oferind și câteva declarații în care vorbea la superlativ despre cel care i-a devenit soț și care o ocrotise cu multă atenție non-stop în ultimele luni.

Momentul care a detensionat-o

“Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat.

Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, mărturisea Alexandra Stan, vorbind despre povestea sa de iubire, azi destrămată, pentru revista ”Viva”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI