Elena Lasconi, probleme grave de sănătate. A ajuns pe mâna medicilor

Ce probleme are Elena Lasconi?

Elena Lasconi și-a îngrijorat fanii. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are primarul de la Câmpulung Muscel și care este mesajul pe care l-a transmis fosta jurnalistă cetățenilor care contează pe ea?

Ce probleme de sănătate are Elena Lasconi?

Elena Lasconi urmează să se opereze în cursul acestei săptămâni la Cluj Napoca din cauza unei probleme din zona cervicală. Primarul de la Câmpulung Muscel le-a transmis tuturor prin cadrul unui mesaj că începând de azi și până în ziua de joi se va afla la Cluj unde urmează să aibă o intervenție chirurgicală, dar cu toate astea va fi prezentă în problemele de zi cu zi ale Primăriei pe care o conduce cu ajutorul tehnologiei. De vineri, viața ei revine la normal și-și va respecta atribuțiile fizic. Din păcate, o problemă de care se plânge de mai bine de un an a ajuns azi să nu mai poată fi amânată, așa că fosta prezentatoare a trebuit să ia măsuri drastice pentru a scăpa odată pentru totdeauna de ea.

Nu și-a uitat anunțurile pentru cetățenii săi! Elena Lasconi a mai scris înainte de a se interna în spital că se află pe ultima sută de metri cu documentația pentru a obține fonduri europene – o investiție de aproape 18 milioane de lei. Mai exact, e vorba despre un proiect care va fi aprobat până la finele lui 2023, când se vor racora la rețeaua de gaze naturale un număr de 1.124 de gopodării din Câmpulung Muscel. „Suntem pe ultima sută de metri cu documentaţia pentru a obţine fonduri europene. Este vorba de o investiţie de aproape 18 milioane de lei. În cazul în care proiectul va fi aprobat, până la sfârşitul anului 2023 vom racorda la reţeaua de gaze naturale 1124 de gospodării din Câmpulung Muscel. Acum am semnat ultimele documente”, a detaliat aceasta.

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală”

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris Elena Lasconi luni 14 decembrie pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI