Elena Lasconi, criticată după ce a anunțat că revine la Pro TV. Mesajele urâte transmise primarului din Câmpulung

Elena Lasconi, criticată după ce a anunțat că revine la Pro TV. Mesajele urâte transmise primarului din Câmpulung
Elena Lasconi, critici dure după ce a anunțat că revine pe micile ecrane

Elena Lasconi, pusă la zid după anunțul că revine în televiziune într-un rol deosebit. Primarul din Câmpulung a primit nenumărate mesaje urâte de când a adus în prim-plan vestea că va fi din nou prezentă pe micile ecrane.

Elena Lasconi, critici dure după anunțul că revine la TV

Elena Lasconi a primit nenumărate mesaje dure din partea unor români după ce a anunțat că se întoarce pe micile ecrane. Aceasta urmează să fie prezentă într-o nouă emisiune la Pro TV. Amintim că acest lucru se petrece după ce chiar aceasta a renunța la cariera în televiziune pentru a intra în politică.

Acum iată că a fost cooptată pentru un proiect la trustul menționat care se numește ‘Căsătoriți pe nevăzute’. Primăria orașului Câmpulung Muscel va avea rolul de ofițer al stării civile în show-ul matrimonial care este așteptat cu nerăbdare de mulți telespectatori.

Primarul a mărturisit că se bucură foarte mult să aibă acest rol important în viața viitorilor miri și abia așteaptă să vadă reacțiile cu adevărat inedite din partea soților ce se vor vedea pentru prima oară în ziua în care vor spune un răspicat DA.

„Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă.

Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante”, a spus Elena Lasconi, potrivit Pro TV.

„Ce ai de gând cu noi și cu orașul NOSTRU”

De asemenea, aceasta își mai dorește ca prin intermediul acestei provocări orașul argeșean la cârma căruia se află să devină un loc ideal pentru căsătorii. Cu toate că a acceptat propunerea spre binele orașului, locuitorii nu consideră deloc proiectul ca fiind de bun augur.

Mulți dintre cetățeni sunt nemulțumiți de decizia edilului de a face parte dintr-un show matrimonial. Iată câteva dintre reacțiile locuitorilor!

„Eu am înteles că dvs. Dna Primar doriți să ocupați cât mai multe scaune… dar cu populația, cu oraşul nostru Câmpulung…? Străzi, locuri de muncă, sunt atât de multe încât nu pot să le inşir, cum rămâne ? Credeți că vă puteți menține promisiunile? Sau sunteți din categoria care se ține doar de vorbe, că de fapte e prea greu…” ,

“Dacă îi plăcea atât de mult pe sticlă ce a căutat la Câmpulung? Clar îi place fotoliul de primar și cam atât. Doamnă ai promis în campania electorală marea cu sarea, a trecut aproape un an și realizari zero. Ce ai de gând cu noi și cu orașul NOSTRU… subliniez… NOSTRU”

„Analizați un pic faptele dumneavoastră”

“Dna Lasconi la primărie se mai fac angajări? Aș vrea să vin și eu pe post de consilier matrimonial, că treaba cu primăria am încheiat-o, le-am asfaltat, le-am creat locuri de muncă, am adus și investitori, gata, oamenii cred că sunt mulțumiți acum cu rezultatele în urma votului pe care vi l-au încredințat.

Dar aș mai avea o întrebare – la noi, în principiu, când se mai fac angajări în mediu privat, stat , se mai fac niște teste, analize, ceva acolo, la primărie se mai fac testări psihologice? Cred că nu ați trece de funcția femeie de serviciu. Serios să nu credeți că jignesc pe cineva, dar analizați un pic faptele dvs în ultimele săptămâni”, sunt doar câteva din reacțiile celor care locuiesc în Câmpulung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI