Elena Ionescu, petrecere de pomină. Ce vedete au fost prezente la ziua de naștere a cântăreței

Elena Ionescu, petrecere de pomină. Ce vedete au fost prezente la ziua de naștere a cântăreței
Elena Ionescu, petrecere cu multe vedete de ziua sa de nastere

Elena Ionescu s-a bucurat de o petrecere de pomină! Multe dintre personajele din showbiz-ul românesc au fost prezente în ziua în care cântăreața și-a serbat ziua de naștere. Cine au fost prietenii veniți să o celebreze?

Elena Ionescu, petrecere cu fast de ziua de naștere. Ce vedete i-au fost alături?

Mare petrecere în lumea mondenă! Multe dintre vedete au profitat de relaxarea restricțiilor și s-au bucurat de atenția câtorva colegi de breaslă și nu numai. Elena Ionescu și-a sărbătorit în urmă cu trei zile aniversarea, iar ieri a dat o petrecere de pomină alături de unii din cei mai dragi prieteni.

Printre invitați se numără nelipsitul Giani Kiriță și Oana Roman, fostă prezentatoare de televiziune care este colegă cu aceasta în cadrul proiectului de la „Mămici de pitici cu lipici”.

Elena Ionescu și-a luat fanii prin surprindere: „Mă mai iubește și pe mine cineva”. Solista și-a sărbătorit ziua de naștere și a împlinit 33 de ani, iar în cinstea aniversării sale a chemat câteva persoane dragi cu care se înțelege de minune și alături de care s-a distrat.

Muzica bună, mâncarea și deserturile nu au lipsit, cu atât mai mult cu cât fanii vedetei știu că bruneta este o pofticioasă. Oana Roman chiar și-a anunțat fanii că va merge să se aranjeze special pentru întâlnirea cu fosta câțtigătoare a emisiunii Exatlon România. Iată că la scurt timp de la anunț imaginile foto și video au început să curgă pe rețelele de socializare ale vedetelor care s-au bucurat de întâlnire.

Cântăreața are o prietenie aparte cu o colegă

„Nu se putea să nu fie, avem un copil…. O să fim împreună la petreceri și la ziua ei și probabil că și în vacanță o să trebuiască să mergem împreună. (…) Isa e foarte legată de el. (…) A fost un întreg proces până am ajuns în momentul ăsta, nu a fost de la sine”, i-a spus Oana Roman Elenei Ionescu.

Cele două au rezonat destul de mult și neașteptat din partea unor telespectatori care au privit surprinși relația dintre cele două. Acestea au trecut prin situații similare, mai cu seamă privind faptul că mariajul lor s-a sfârșit printrun divorț care nu a avut loc în urmă cu mult timp.

„Săptămâna asta a stat la el 2 zile jumătate, săptămâna viitoare o să meargă iar. Ne împărțim că așa e normal, să stea și cu el (…) Eu am ținut foarte mult la chestia asta. M-am zbătut să ajungem în punctul ăsta în care să fim foarte ok și să fim cu ea cât se poate de mult”, a mai explicat vedeta, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI