Elena Ionescu de la Survivor nu mai e în formă. Apariție surprinzătoare: cum arată acum

Elena Ionescu de la Survivor nu mai e în formă. Apariție surprinzătoare: cum arată acum
Elena Ionescu de la Survivor nu mai e în formă. Apariție surprinzătoare cum arată acum

Pare-se că Elena Ionescu și-a ieșit din ritm după ce a fost declarată câștigătoarea competiției „Survivor România“. Artista a fost surprinsă la piscină, iar efectele „relaxării“ sunt de-a dreptul vizibile. Se vede că îi lipsește sportul!

Elena Ionscu s-a mai îngrășat

Canicula scoate vedetele la apă, soare și distracție. Fie pe litoral sau la piscină, divele noastre își etalează care mai de care corpurile bine lucrate, în această vară. Din păcate, printre ele nu se mai numără fosta concurentă de la Survivor, căci aceasta și-a cam pierdut talia de viespe.

Cu toate că, nu cu multă vreme în urmă, avea o siluetă de invidiat, Elena Ionescu demonstrează că se simte bine în pielea ei, chiar și cu câteva kilograme în plus. Fotoreporterii cancan.ro au surpins-o la piscină, purtând un costum de baie din două piese, albastru, dansând și simțindu-se bine alături de o prietenă apropiată.

Cântăreața a atras privirile celor din jur, însă nu pentru perfecțiunea trupului. Talia odată subțire a dispărut, iar pe picioare și posterior a început să se „instaleze“ celulita.

Este vizibil cu ochiul liber că vedeta a pus câteva kilograme în plus, ținând cont de apariția sa când a fost declarată învingătoare în competiția sportivă.

Cântăreața are probleme hormonale

Deși s-a bucurat din plin de marele titlu de câștigătoare a competiției, Elena Ionescu a întâmpinat și câteva probleme de sănătate în timpul petrecut în Dominicană. Vedeta nu s-a temut să vorbească deschis despre ele, astfel că a pornit camera și a împărtășit cu fanii din experiența ei.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi…

Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că existau niște șocuri pe care noi le dădeam organismului. Tot din această problemă nu am mai avut «perioadă».

«Perioada» mea nu a mai venit de patru luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate“, a mărturisit Elena Ionescu, în vlogul său.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI