Elena Ionescu, critici la adresa concurenților Survivor România 2021. Ce greșeli fac ei, de fapt

Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții a emisiunii ”Survivor România” de la Kanal D, le-a adus câteva critici actualilor concurenți și a dezvăluit ce greșeli fac aceștia, de fapt, în cadrul competiției. Cântăreața a dezvăluit și cine nu ar fi trebuit să fie eliminat, din punctul ei de vedere, precum și ce a făcut cu banii pe care i-a obținut după victoria ei.

Ce critici le-a adus Elena Ionescu actualilor concurenți de la ”Survivor România”

În primul rând, Elena Ionescu a spus că se vede că actualii concurenți de la ”Survivor România” nu au avut noțiuni de supraviețuire. Totuși, din punctul ei de vedere, aceștia sunt mai echilibrați decât cei care au participat la prima ediție a emisiunii. Atunci, Războinicii erau foarte puternici. În plus, artista a dezvăluit că i se pare că ea și colegii ei nu s-au plâns atât de mult în privința traseelor și că nu au fost atât de multe accidentări ca acum.

”Fiecare este pe cont propriu și se vede treaba asta. Până nu vor deveni însă o echipă, randamentul nu o să fie la nivelul la care trebuie, ceea ce se și vede acum. Cred în echipa Faimoșilor, cred în câțiva jucători care sunt foarte buni. Au început clar strategiile, doar că nu cele mai bune, pentru că a găsi adversarii buni și a da în ei nu este o strategie. Asta s-a dovedit și în primul sezon. Nu știu dacă sunt în măsură să dau sfaturi, asta pentru că acolo este totul foarte spontan, ține de anduranță, de capacitatea de toleranță și cred că cel mai bun sfat ar fi să fii tu însuți, să fii un om corect, pentru că întotdeauna dreptatea va învinge”, a mai spus ea, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Elena Ionescu, despre o eliminare nedreaptă de la ”Survivor România 2021”

De asemenea, Elena Ionescu a vorbit despre o eliminare nedreaptă ce a fost făcută ”Survivor România 2021”. Din punctul ei de vedere, Simona Hapciuc n-ar fi meritat să plece din Republica Dominicană, deoarece ea ridica echipa.

”Eliminările de până acum au fost justificate, mai puțin ultima pe care am prins-o, cu Simona Hapciuc, care era o fată ce ridica echipa, din punctul meu de vedere și nu a fost o strategie foarte bună de a o da afară. Prin aceste eliminări ei își vor da seama ce pierd, ce fac bine sau rău, și automat, măcar către final, vor știi cum să joace cu adevărat jocul, pentru că au dat un om bun afară”, a spus Elena Ionescu.

Pe ce a cheltuit Elena Ionescu banii câștigați la ”Survivor România”

Elena Ionescu a dezvăluit și ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat la ”Survivor România”. Cântăreața a folosit cei 250.000 de lei pentru a-și îndeplini un vis. Mai exact, și-a cumpărat un apartament cu patru camere pe care l-a transformat într-unul cu trei și urmează să se mute acolo peste două săptămâni.

Vedeta a spus că și-a dorit foarte mult acest apartament, după 15 ani în care a stat cu chirie în București. Ea a mai spus că după ”Survivor România” se simte ”alt om”. Dacă înainte iubea mai degrabă hainele, acum apreciază mai mult oamenii. Elena Ionescu are grijă să petreacă mai mult timp alături de familie și încearcă să fie mai bună atât cu ea însăși, cât și cu persoanele din jurul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI