Câștigătoarea Survivor, Elena Ionescu, apropieri suspecte cu un bărbat extrem de dorit în România. Fanii sunt în delir

Câștigătoarea Survivor, Elena Ionescu, apropieri suspecte cu un bărbat extrem de dorit în România. Fanii sunt în delir
Elena Ionescu, apropieri cu un alt bărbat

Elena Ionescu este la un pas să-și refacă viața? Aceasta a fost văzută în preajma unui bărbat. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri. Despre cine este vorba?

Elena Ionescu își reface viața? Solista, apropieri suspecte cu un bărbat

Elena Ionescu a fost surprinsă în tandrețuri alături de un fost coleg de la Survivor. Aceasta are toată atenția lui Emanuel Neagu de când ambii au revenit în România de la una din cele mai aprige competiții sportive de la noi. Cu toate că Emanuel și-a arătat clar intențiile, fiind cu cărțile pe față în ceea ce o privește, Elena este mult mai reticentă. Mai cu seamă că viața sa personală implică mai multe decât are tânărul și mai multe decât a avut ea la vârsta lui – un copil, așa că fiecare pas pe care-l face trebuie gândit de două ori. La ultimul clip al piesei sale, solista a apărut alături de sportiv. Cei doi s-au atins parcă firește, iar bărbatul se simțea atât de în largul său alături de cântăreață că parcă ar sorbi-o din ochi de dimineață până seară.

Obișnuit cu peisajul, dansatorul nu s-a sfiint să profite de moment și să o atingă tandru sau să se joace cu părul ei în scenele de la malul mării. Un pretext mai bun pentru apropieri nici că se putea găsi. „Ce îmi place cum profită Emy???❤???, trebuia să o săruți, mai aveai un pic, dacă eram în locul Elenei te sărutăm cu foc!!!???❤????”, „Iti sta foarte bine cu Emanuel”, „Te potrivesti de minune cu Emanuel, sper sa va dati o sansa, nu conteaza varsta in dragoste Elena, Doamne ajuta ?”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Elena Ionescu, în tandrețuri cu Emanuel la noul clip al piesei sale
Elena Ionescu, în tandrețuri cu Emanuel la noul clip al piesei sale

„Suntem mereu împreună”

„Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului, ci colaborăm. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Abia ne-am întors din Vamă, unde ne-am distrat extraordinar, dar nu numai noi doi, ci alături de alți concurenți de la Survivor, cu care am rămas în relații extraordinar de bune.”
Elena Ionescu