Elena Ionescu de la Survivor l-a desființat pe fostul soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Nu s-a știut până acum

Elena Ionescu de la Survivor l-a desființat pe fostul soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Nu s-a știut până acum

Multe vedete au călcat pe bec în vara lui 2019 și au divorțat. Printre ele, și Elena Ionescu, câștigătoarea de la Survivor. La mijloc ar fi fost iubirea fostului soț pentru fosta parteneră, spun gurile rele, căci la două zile după divorț a apărut cu altă femeie la braț. Pe lângă asta, și responsabilitatea de a fi tată, spune cântăreața. Ce declară artista acum despre separare. Regretă decizia?

Elena Ionescu de la Survivor, declarații despre ce s-a întâmplat între ea și fostul soț

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu s-au cunoscut într-un info-trip în Turcia, unde fostul soț se afla cu Cătălin Botezatu, fiind unul dintre manechinii săi. La întoarcerea în țară, cei doi au început să alerge în parc, apoi să descopere că au multe lucruri în comun. Destinul a făcut să se despartă la șase luni după ce cântăreața l-a născut pe fiul lor, Răzvan.

Imediat după divorț, Dragoș și-a refăcut viața alături de o blondă cu care a fost surprins pe stradă. Despre acest subiect delicat, Elena a vorbit în cadrul unei emisiuni: „El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ”.

„A venit ocazional la băiat. Nu as vrea să vorbesc. E un subiect sensibil”

Întrebată astăzi despre derapajul pe care susține că fostul ei soț l-a avut, artista a declarat: „Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu”.

Cât despre legătura tată-fiu dintre Dragoș și Răzvan, Elena Ionescu a spus pentru okmagazine.ro că „ a venit ocazional cât am fost eu în Dominicană, dar este un subiect sensibil, despre care nu aş vrea să vorbesc…”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI