CRBL s-a dezlănțuit la adresa Elenei Chiriac de la Survivor România 2022. Nu s-a mai putut abține: „S-a schimbat radical, peste noapte”

CRBL s-a dezlănțuit la adresa Elenei Chiriac de la Survivor România 2022. Nu s-a mai putut abține: „S-a schimbat radical, peste noapte”
CRBL s-a dezlantuit la adresa Elenei Chiriac de la Survivor Romania 2022

În episodul din această seară de „Surivor România”, fanii l-au văzut pe CRBL altfel ca până acum. Extrem de supărat pentru exilul în care a fost trimis de Natalia Duminică, vedeta a decis să vorbească deschis despre o parte din colegii săi de echipă. A început cu Elena Chiriac, și a cotinuat cu Otilia și Tj Milesc, fără a mai avea vreo reținere în a-i caracteriza pe fiecare în parte.

CRBL, altfel ca până acum

Se pare că exilul nu-i priește lui CRBL. Decizia a fost a colegei sale de echipă, Natalia Duminică, după ultimul Joc pentru Recompensă. Extrem de supărat, CRBL s-a dezlănțuit împotriva colegilor săi de echipă, începând cu Elena Chiriac și Otilia Bilionera, despre care a declarat:

Din punctul mei de vedere, Elena este cu două fețe cel puțin. S-a schimbat radical, peste noapte, așa ceva nu se întâmplă decât dacă o faci voit.

Otilia este foarte slabă, ca și caracter, se înfierbântă aiurea, nu are argumente, deja este speriată. Ce caută la Survivor?”, a fost părerea vedetei despre Elena Chiriac.

Pe lista neagră sunt toți Faimoșii”

Se pare că supărarea lui CRBL nu este doar cu Natalia sau doar cu Elena. Vedeta s-a declarat supărat și pe ceilalți colegi din echipa „Faimoșilor”, declarând fără menajamente că „Pe lista neagră sunt toți Faimoșii”.

Cum ar fi să pierdem imunitatea și să fiu tot eu nominalizat, și de data asta. Ar fi penibil să se întâmple treaba asta. Pe lista neagră sunt toți Faimoșii, toți, absolut toți. Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei. Sunt niște concurenți cu care, la urma urmei, trebuie să concurez.

Deocamdată, în echipă, după care individual. Eu să-i înțeleg, să mă adaptez, să găsesc un mediu comun, neutru, încât să putem merge mai departe ca echipă. Nu mai merge”, a mai spus CRBL.

CRBL: „Pe TJ Miles n-am să-l mai tolerez”

Vedeta nu a iertat pe nimeni în seara asta, incluzându-l aici și pe celălalt coleg de echipă, TJ Miles. Extrem de supărat pe toată lumea, referindu-se la colegul său, vedeta declară că „Dacă va mai sări la gâtul meu, n-am să-l iert sub niciun fel de formă.”, iar concluzia sa finală, referitor la toți „Faimoșii” fiind:

Cred că dorința lor este să câștige jocul de imunitate, doar ca să-mi dea mie peste nas și să-mi dovedească: uite, am reușit să câștigăm și fără CRBL. CRBL nu e atât de puternic”, a concluzionat CBRL.

Rămâne să vedem ce se va întâmpla după revenirea vedetei de pe „Insula Exilului” și care va fi relația sa cu ceilalți concurenți din echipa „Faimoșilor”.