Elena Băsescu, transformată total la față. Nu o vei mai recunoaște în ultimele imagini FOTO

Elena Băsescu, transformată total la față. Nu o vei mai recunoaște în ultimele imagini FOTO
Ce mai face fiica cea mică a fostului președinte Băsescu? Elena Băsescu, transformată total la față

Elena Băsescu, transformată total la față! De ceva vreme figura fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, nu a mai fost văzută în public. Asta până de curând, când au reînceput să apară imagini cu fiica cea mică a fostului președinte. Din păcate, fanii au fost, cel puțin, uimiți, de modul cum arată. Aceștia au putut să vadă o Elena Băsescu, transformată total la față. Transformările vin și ca urmare a numeroaselor intervenții estetice. Putem spune cu certitudine că nu o vei mai recunoaște în ultimele imagini apărute în spațiul public.

Ce mai face fiica cea mică a fostului președinte Băsescu? Elena Băsescu, transformată total la față

Deși nu a fost o tânără urâtă, Elena Băsescu, în încercarea de a-și îmbunătății imaginea, a apelat la intervențiile estetice. Se pare că, în loc să-i facă un bine, aceste intervenții au transformat-o total, fiind aproape de nerecunoscut. Până de curând nu s-a mai știut mai nimic despre Elena Băsescu, mai ales după divorțul de Bogdan Ionescu. Acesta din urmă, în prezent fericitul tătic al unei fetițe, din relația cu Sheila Giafer, își vizitează copii din căsnicia cu fiica fostului președinte.

În schimb, fosta sa soție s-a ocupat mai mult de cum arată, dar pare-se că i-a făcut un deserviciu. Elena Băsescu, transformată total la față, a fost văzută recent pe rețelele de socializare, iar schimbările, din păcate, au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Ajunsă la 42 de ani, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, se ocupă de educația și creșterea celor trei copii, din două relații. Primi doi, Sofia, de 8 ani și 6 luni, și pe Traian, în vârstă de 7 ani, îi are din relația cu Bogdan Ionescu, iar pe micuța Anastasia, de 3 ani și 9 luni, din relația cu Cătălin Tomată.

De nerecunoscut în ultimele imagini publicate

Așa cum spuneam deja, recentele ipostaze o arată pe Elena Băsescu, transformată total la față, conform Click!.ro. De-a lungul anilor aceasta a avut mai multe intervenții la nivelul nasulului, şi-a injectat colagen în buze, apoi a recurs și la tatuarea sprâncenelor. Pozele vehiculate în aceste zile duc la concluzia că ar fi apelat, din nou, la acest tip de intervenții, ceea ce au făcut-o de nerecunoscut, iar internauții nu s-au sfiit să comenteze noile sale apariții.

Elena Băsescu spune că-i este bine așa cum este acum, singură, cu trei copii. Din păcate, situația familie sale, este cu totul alta. Mai ales după ce Traian Băsescu a fost acuzat definitiv de colaborare cu securitatea. În urma acestei decizii, tatăle Elenei Băsescu și-a pierdut toate privilegiile venite odată cu funcția pe care a ocupat-o, fiind obligat și să renunțe și la vila de protocol, oferită de stat.