Elena Băsescu s-a transformat total. Cât de mult a slăbit fata lui Traian Băsescu, diferența e uriașă FOTO

Elena Băsescu s-a transformat total. Cât de mult a slăbit fata lui Traian Băsescu, diferența e uriașă FOTO
Cum s-a transformat Elena Basescu

Elena Băsescu s-a transformat total! Elena Băsescu și-a șocat admiratorii de pe rețelele sociale. Frumoasa brunetă a postat, recent, câteva fotografii, pe social media, care i-au pus pe gânduri pe urmăritorii săi. EBA arată complet transformată, iar unii internauți sunt de părere că fiica lui Traian Băsescu ar fi exagerat cu intervențiile estetice.

Cât de mult a slăbit fiica lui Traian Băsescu

Elena Băsescu este de nerecunoscut, susțin urmăritorii ei din mediul online. Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, pare să se fi reinventat. Utilizatorii de Instagram sunt de părere că bruneta ar semăna acum cu Marinela Nițu, regina intervențiilor estetice din România.

A fost întotdeauna o femeie frumoasă, cu forme de fotomodel și un chip angelic. Totuși, se pare că Elena Băsescu ar fi simțit nevoia să-și ajusteze imaginea. Ar fi apelat la mici retușuri estetice.

Asta nu este tot. Internauții au sesizat, de asemenea, faptul că EBA ar fi slăbit foarte mult. Dovadă stau imaginile pe care fiica lui Traian Băsescu le-a distribuit, recent. Pozele erau dintr-un restaurant de fițe din zona Herăstrău a Capitalei.

Fost model, bruneta are și acum o siluetă impecabilă, însă admiratorii ei sunt îngrijorați de faptul că bruneta ar fi pierdut un număr prea mare de kilograme.

Mai mult de atât, la nivelul feței, cârcotașii o suspectează pe Elena Băsescu de faptul că ar fi apelat la ajutorul bisturiului și a intervențiilor estetice pentru a-și retușa trăsăturile chipului.

Ce intervenții estetice ar avea. Elena Băsescu s-a transformat total

Potrivit celor de la click.ro, Elena Băsescu ar avea injecții cu botox la nivelul feței și acid hialuronic în buze, mici modificări care i-au schimbat fizionomia, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, fiica fostului președinte român, Traian Băsescu, nu ar avea liftinguri faciale și alte operații.

La începutul lunii august 2022, Elena Băsescu a fost surprinsă de fotoreporteri pe litoralul românesc. Deși are 42 de ani și este mama a trei copii, EBA arată senzațional în costum de baie, având o siluetă trasă prin inel.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu și-a etalat picioarele subțiri și abdomenul cu pătrățele pe plaja din Mamaia, spre fericirea domnilor aflați în jurul ei. E

Bruneta a spus adio vremurilor în care petrecea în cele mai luxoase cluburi din Capitală, alături de Codin Maticiuc, bunul ei prieten, acum fiind mamă cu normă întreagă, dedicându-se exclusiv familiei.