Elena Băsescu a slăbit enorm și e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate, chiar dacă a născut 3 copii FOTO

Elena Băsescu a slăbit foarte mult, în ultima perioadă, fiind de nerecunoscut, în prezent. Chit că a adus pe lume trei copii, mezina familiei Băsescu s-a tonifiat cu mult și arată de zile mari. Totuși, sunt și cei care o critică pe EBA, susținând că a exagerat cu mult, atunci când vine vorba de acest proces de menținere a greutății corporale.

Elena Băsescu a slăbit enorm și e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate, chiar dacă a născut 3 copii

Elena Băsescu a slăbit enorm și e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate, chiar dacă a născut 3 copii FOTO
Mezina fostului președinte Traian Băsescu e mai slabă în prezent, față de anii adolescenței

Fiica lui Traian Băsescu a trecut printr-o serie de schimbări majore, la nivelul aspectului fizic, de-a lungul timpului, dar și înainte să devină mămică pentru prima oară. Potrivit verdict.ro, celebra brunetă s-a confruntat cu o serie de transformări, ce pot fi observate și la nivelul fotografiilor cu EBA. Aceasta are vârsta de 39 de ani, pe care i-a sărbătorit pe data de 24 aprilie din acest an. Până în momentul de față, a devenit mamă de trei ori, trecând prin tot atâtea nașteri. Și pentru că e vorba despre un proces deloc blând prin care trece corpul oricărei femei, în timpul nașterii, poate fi menționat că Elena Băsescu a reușit de fiecare dată să își revină spectaculos.

Totodată, spre final de 2019, mulți ar putea ajunge la concluzia că nici nu o mai recunosc pe aceasta, pentru că a slăbit atât de mult. Nu numai atât, pentru că a ajuns să fie în prezent mai slabă ca-n anii adolescenței, după cum poate fi observată EBA, în imaginea din tinerețe, în care apare alături de Traian Băsescu.

Însă, pe timpul celei de-a doua sarcini, fiica lui Traian Băsescu s-a îngrășat destul de mult, dar a decis rapid să ajungă la greutatea pe care o avea înainte. În acest sens, bruneta a urmat și o serie de tratamente corporale, fiind cunoscut că a scăpat de nu mai puțin de 25 de kilograme pe care le acumulase pe timpul sarcinii cu Traian Jr., cel de-al doilea copil al său și al lui Bogdan Ionescu, alias „Syda”, cum era poreclit bărbatul în trecut. Elena Băsescu are doi copii cu acesta, pe Sofia Anais și Traian Junior, iar dintr-o altă relație o are pe Anastasia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI