Elena Băsescu revine în forță pe scena politică. Mesajul transmis de fiica lui Traian Băsescu

Elena Băsescu revine în forță pe scena politică. Mesajul transmis de fiica lui Traian Băsescu

Fiica fostului președinte Traian Băsescu se întoarce în scena politică. Elena Băsescu va reveni în această ipostază și a transmis și un mesaj, în acest sens. Vestea neașteptată a venit joi, pe 17 octombrie.

Elena Băsescu revine în forță pe scena politică

Elena Băsescu revine în forță pe scena politică. Mesajul transmis de fiica lui Traian Băsescu
Elena Băsescu vrea să se întoarcă pe scena politică și a participat la inaugurarea unui sediu PMP

Elena Băsescu vrea să își marcheze revenirea în forță, din scena politică. În acest sens, a dat un prim semn că își dorește să se întoarcă la astfel de activități, după ce a participat la inaugurarea unui sediu al PMP și a făcut mai multe declarații. „Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid”, a recunoscut Eba, prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Facebook. Mezina familie Băsescu le-a oferit tuturor celor prezenți la inaugurare o mare surpriză, când și-a făcut apariția.

De asemenea, după ce a participat la evenimentul care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, Elena Băsescu a postat în mediul online o imagine, însoțită de un mesaj prin care și-a anunțat dorința de-a se reîntoarce la viața politică.

„Am participat la inaugurarea sediului PMP Sector 6 din Bulevardul Timişoara Nr. 27A. Alături de mine au fost preşedintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele executiv, deputatul Marius Paşcan, deputatul de Bucureşti Sebastian Moise, senatoarea de Maramures, doamna Severica Rodica Covaciu, deputatul de Maramureş Adrian Todoran şi preşedintele organizaţiei judeţene Ilfov, Rizia Tudorache. Gazda noastră a fost Ştefan Florescu, viitorul primar al Sectorului 6, un om extrem de implicat în viaţa comunităţii locale.

Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid, dar şi cu numeroşi susţinători ai PMP. Sunt foarte optimistă că PMP se va consolida şi va reuşi să-şi atingă potenţialul pe care îl are. Iar asta se va vedea inclusiv la alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie. De asemenea, Elena Băsescu a mai spus că #ItsGoodToBeBack”, a scris Eba, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI