Elena Băsescu a atras toate privirile pe stradă, ieri. Detaliul observat de paparazzi la ea

de: Anca Lupescu
20 04. 2021

Elena Băsescu este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante și pasiunea pentru lucruri scumpe. Deși este mămica a trei copii, fiica lui Traian Băsescu nu se neglijează deloc, dimpotrivă.

Elena Băsescu a atras toate privirile pe stradă, ieri

În vârstă de 40 de ani, fiica fostului președinte lucrează acum în cadrul Parlamentului, fiind consilier la Comisia de Afaceri Europeni. Are un salariu mai mult decât decent, lunar încasând peste 40.000 de euro.

Ei bine, acest salariu îi permite Elenei Băsescu să își mențină stilul de viață luxos. Chiar dacă iese la cumpărături sau pentru câteva treburi banale, vedeta își afișează ținutele care costă de la câteva mii de euro în sus.

Elena Băsescu a fost surprinsă de paparazzii Click! Purtând o ținută care ar valora peste 5000 de euro. De fapt, doar geanta Christian Dior costă atât. Îmbrăcată cu un hanorac larg și o pereche de pantaloni sport, Eba a ieșit de la un salon de cosmetică din Pipera.

Hainele ei, deși nu par scumpe, au prețuri scandaloase. Hanoracul de la Dolce & Gabbana costă 500 de euro. Adidașii Gucci sunt în jur de 1000 de euro, iar la toate acestea a asortat geanta care ar putea să cumpere lejer o mașină second hand. EBA s-a urcat la volanul bolidului său de lux, BMW X6, care costă în jur de 100.000 de euro.

Cum s-a dat de gol Elena Băsescu că este angajată la Camera Deputaților

Elena Băsescu s-a dat singură de gol și astfel s-a aflat cât câștigă. În martie, fiica fostului președinte a postat o fotografie ca dovada că și-a făcut vaccinul anti-covid-19.

Întrebată cum a fost posibil asta, ea încadrându-se în categoria a II-a de populație, Eba a răspuns că este angajată a Camerei Deputaților.

În urmă cu cinci ani, Elena băsescu s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la Departamentul de Relații Internaționale, unde a câștigat 30.000 de lei.  Acum, ea primește doar 6.000 de lei pe lună.