Ce avere are Elena Băsescu. Are conturile doldora de euro + bijuterii extrem de scumpe

Ce avere are Elena Băsescu. Are conturile doldora de euro + bijuterii extrem de scumpe
Elena Băsescu candideaza la alegerile parlamentare 2020 pentru Camera Deputatilor

S-a aflat chiar acum ce avere are Elena Băsescu, care candidează la alegerile parlamentare 2020. Chiar dacă nu a activat nici măcar o zi în filiala de la Constanţa, oraşul natal, Elena Băsescu deschide lista PMP Constanţa, pentru un loc la Camera Deputaţilor. Averea Elenei Băsescu se învârte în jurul sumei de 200000 de euro.

Ce avere are Elena Băsescu, candidata PMP Constanța pentru un post de deputat la alegerile parlamentare 2020

Elena Băsescu, fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu, candidează la alegerile parlamentare 2020 din partea PMP Constanța, pentru un post în Camera Deputaților.

Astfel, Elena Băsescu și-a completat declarația de avere. Din aceasta reiese că Elena Băsescu are o avere de aproximativ 200000 de euro.

Elena Basescu are trei copii
Elena Basescu are trei copii

Elena Băsescu nu are casă

Fiica cea mică a președintelui nu are casă, are doar bijuterii în valoare de 40000 de euro. La acestea se mai adaugă mai multe conturi, din care, cumulat, Elena Băsescu deține 160000 de euro.

Potrivit declaraţiei de avere, Elena Băsescu deţine în schimb un automobil BMW X6, cumpărat anul acesta.

Câți bani are Elena Băsescu

Astfel, Elena Băsescu deţine şase conturi bancare în care se regăseşte suma totală de 167.000 de euro.

Potrivit documentului oficial, candidatul PMP pentru Camera Deputaților a mai primit anul trecut suma de 8.000 de euro sub formă de indemnizaţie şi alocaţie pentru creşterea copiilor, precum şi suma de 12.000 de euro, pensie alimentară, de la Bogdan Ionescu, alias SIDA, fostul ei soţ.

Elena Băsescu nu a activat la PMP Constanța

Pe de altă parte, luna trecută, PMP Constanţa anunţa că lista pentru parlamentare de la Camera Deputaţilor va fi deschisă de Elena Băsescu, cu toate că aceasta nu a activat măcar o zi în interiorul filialei.

Elena Băsescu s-a născut la Constanţa, a studiat acolo, dar odată cu ascensiunea tatălui Traian Băsescu în funcţiile Statului s-a mutat cu toată familia la Bucureşti.

Traian Băsescu a propulsat-o pe fiica sa și în Parlamentul European

EBA şi-a construit, de altfel, toată cariera politică pe seama tatălui ei, Traian Băsescu. Astfel, a ajuns inclusiv în Parlamentul European în mandatul 2009-2014. De asemenea, a fost în Partidul Democrat, apoi în Partidul Democrat Liberal, iar acum este înscrisă în Partidul Mişcarea Populară.

Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa.

Elena Băsescu, mama a trei copii

Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale.

De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu, la conferinţa de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI