El este omul care l-a distrus pe Liviu Dragnea. Cine a descoperit celebra valiză cu documente

El este omul care l-a distrus pe Liviu Dragnea. Cine a descoperit celebra valiză cu documente
El este omul care l-a distrus pe Liviu Dragnea. Cine a descoperit celebra valiză cu documente

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, actualmente se află în inchisoare. Dar ceea ce a apărut în presă, în ultima perioadă, scoate la iveală mult mai mult decât seștia până în acst moment despre afacerile făcute de fostul lider PSD în Teleorman.

El este omul care l-a distrus pe Liviu Dragnea

Într-un material de investigație, cei de la Rise Project au dat publicității mai multe acte, poze și relatări asupra afacerilor făcute de Liviu Dragneaîn județul Teleorman, în afacerea Tel Drum și nu numai. În contextul acestor dezvăluiri, marea întrebare a fost cine este cel care l-a distrus pe Dragnea și care este numele său. Zilele acestea cei de l Rise Project au dezvăluit identitatea omului din spatele dezvăluirilor împotriva lui Dragnea, în persoana lui Sergiu Iordan, președinte USR Teleorman.

Conform informațiilor Sergiu Iordan este personajul care ar fi  dus „valiza Tel Drum” la RISE Project și apoi la DNA, dezvăluind că  documentele au fost transmise mai întâi către jurnaliști, pentru ca apoi să ajungă la procurorii anticoruție.

Cine a descoperit celebra valiză cu documente

„Sunt inginer electronist. Am peste 20 de ani de când fac afaceri. Crezi că am curaj să predau așa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal. Prima dată m-am dus la Rise Project și apoi la DNA. La DNA este tot conținutul valizei. Nu s-a schimbat mare lucru. Oamenii PSD sunt în toate instituțiile locale. Teama a rămas aceeași”, a declarat Iordan.

Dezvăluirile au fost făcute într-un film postat pe rețelele de socializare ieri, 10 februarie 2020, postarea având peste două mii de vizualizari și foarte multe comentarii pe marginea materialului prezentat.

Omul cu valiza

Faceți cunoștință cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA.Iar aici sunt articolele din seria #TeleormanLeaks:► Conținutul: https://bit.ly/2PIafuL► Vânătorul Roșu: https://bit.ly/2TeM6dt► Brazilia din Valiză: https://bit.ly/2rVuE22► Clanurile de pe strada Vacanței: https://bit.ly/2XHYkON► Un spion pentru baron: https://bit.ly/2VNDHhW

Publicată de RISE Project pe Luni, 10 februarie 2020

Nu există pentru moment nicio luare de opinie oficială din partea fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, dar toată lumea așteaptă să vadă ce se va întâmpla de-acum ăn colo,atât cu Dragnea, cât și cu sursa scandalului, Sergiu Iordan, care, conform celor de la DNA, avea calitatea de ”martor cu identitate protejată la DNA”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI