11 ian. 2024 | 14:36

El este cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars 2024. Suma uriașă pe care o va încasa săptămânal

Monden
El este cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars 2024. Suma uriașă pe care o va încasa săptămânal
Cel mai bine plătit concurent de la Survivor 2024

Emisiunea Survivor All Stars 2024 a generat un adevărat val de interes și emoții, iar unul dintre subiectele intens dezbătute îl reprezintă suma uriașă pe care cel mai bine plătit concurent o va încasa săptămânal. Cine este vedeta misterioasă?

Survivor All Stars 2024 vine cu noi surprize pentru telespectatori

Pro TV lansează un nou sezon al emisiunii Survivor, promițând un spectacol captivant cu vedetele din sezoanele anterioare. În încercarea de a atrage un număr și mai mare de telespectatori, producătorii show-ului au decis să aducă înapoi concurenți populari, creând astfel premisele pentru un sezon excepțional.

Potrivit ultimelor informații, unul dintre concurenții echipei Faimoșilor a negociat un onorariu substanțial pentru participarea sa în acest nou sezon. Concurentul considerat a fi ”cel mai bine plătit” de la Survivor All Stars 2024 este cunoscut pentru performanțele sale în edițiile anterioare și a acceptat să se întoarcă în Republica Dominicană pentru o nouă provocare în cadrul emisiunii.

Suma considerabilă a onorariului negociat reflectă așteptările mari ale producătorilor de la acest sezon, anticipând un succes uriaș în rândul publicului.

Fanii Survivor sunt nerăbdători să urmărească dinamica și tensiunile dintre vedetele preferate și, în același timp, să vadă cum se vor descurca în fața provocărilor din noul sezon.

CITEȘTE ȘI: Schimbare majoră la Survivor All Stars 2024. Apar noi reguli de joc, ce se întâmplă cu duelurile eliminatorii

Concurentul cel mai ”curtat” financiar de la Survivor All Stars 2024

Pro TV pregătește un debut incendiar pentru noul sezon al emisiunii Survivor, programat pe 16 ianuarie. Acest sezon promite să fie unul dintre cele mai intense și captivante, având în prim-plan concurenți de marcă din lumea showbiz-ului românesc.

Participanții vor fi împărțiți în două echipe, „Faimoșii” și „Războinicii”, și vor concura nu doar pentru a-și consolida faima, dar și pentru a câștiga premii în bani semnificative.

În centrul atenției se află Jador, unul dintre cei mai urmăriți concurenți, care a reușit să negocieze un contract remarcabil cu o remunerație de 10.000 de euro pe săptămână.

Această sumă negociată îl plasează în fruntea listei celor mai bine plătiți participanți, depășind alte nume populare din competiție, precum Cătălin Moroșanu, TJ Milez sau Elena Ionescu.

Negocierile intense dintre producători și vedetele principale scot în evidență mizele înalte ale acestui sezon și interesul crescut al publicului pentru aventurile și provocările concurenților în Republica Dominicană.

Fanii Survivor sunt nerăbdători să vadă cum se vor descurca vedetele în condițiile dure și, de asemenea, să urmărească rivalitățile și prieteniile care se vor forma între „Faimoși” și „Războinici”.

Pe lângă testul rezistenței fizice și psihice ale concurenților, acest nou sezon promite să fie și și un spectacol de divertisment de neuitat pentru telespectatori.

CITEȘTE ȘI: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars 2024. Vedeta este fostă gimnastă

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Digi24
Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
Capital.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Doliu în PRESA din ROMÂNIA! A murit CRISTIAN...
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să își pună un român din Buzău pe acoperișul casei, fără pic de reținere! Ce s-a aflat despre locuitorii din zonă
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro