El e ‘fiul adoptiv’ al lui Petrică Mâțu Stoian. Ce ar putea moșteni tânărul din partea marelui artist

El e ‘fiul adoptiv’ al lui Petrică Mâțu Stoian. Ce ar putea moșteni tânărul din partea marelui artist
Alin Gabriel Matei, 'fiul de suflet' pe care l-a avut Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Stoian a fost iubit, apreciat și admirat de foarte mulți cântăreți din România. Multe vedete și-au transmis mesajele de adio și au fost îndurerate când au aflat că acesta a decedat. Un tânăr, cunoscut drept ‘fiul său adoptiv’, trece prin clipe dificile.

Ce tânăr era extrem de apropiat de Petrică Mâțu Stoian. Îl considera tatăl lui de suflet

România a mai pierdut o stea. Petrică Mâțu Stoian și-a încheiat socotelile lumești mult prea devreme, luptându-se cu unele complicații post-covid-19. Artistul și-a dat ultima suflare la Spitalul de Urgență din Reșița după ce a intrat în șoc septic, deși medicii au încercat din răsputeri să îi salveze viața.

Acesta a avut o căsnicie care a durat 16 ani, însă a divorțat de fosta parteneră în 2021. Petrică Mâțu Stoian și Carmen Mihaela au decis să meargă pe drumuri separate într-un mod amiabil. Cei doi nu au avut copii, iar solistul nu s-a recăsătorit după această despărțire.

Petrică Mâțu Stoian l-a întâlnit pe tânărul care avea să îi devină ‘copil de suflet’ la un concurs de talente. La vremea respectivă, Alin Gabriel Matei se afla la o vârstă foarte fragedă, așa că regretatul artist s-a asigurat că o să îi ofere sprijin și o să îl învețe câte ceva despre domeniul pe care l-a ales.

Ce ar putea să moștenească protejatul lui Petrică Mâțu Stoian

Regretatul interpret de muzică populară și Alin Gabriel Matei au avut o relație de ‘tată-fiu’, ținând cont că Petrică Mâțu Stoian nu a avut moștenitori. Ba chiar, de multe ori, cei doi au cântat în duet, iar tânărul a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, bucurându-se de propria carieră înfloritoare.

Cântărețul l-a luat sub aripa lui pe tânăr, învățându-l câteva secrete despre frumoasa viață de artist. Ba chiar, apropiații lui Petrică Mâțu Stoian susțin că acesta ar putea să îi moștenească repertoriul regretatului interpret, Alin Gabriel Matei fiind considerat ‘copilul său de suflet’, potrivit WOWbiz.

„S-a rupt o bună bucată din inima mea”

Tânărul și-a strigat durerea în mediul online. Acesta nu își poate reveni din șoc după ce a aflat că Petrică Mâțu Stoian s-a stins. El le-a transmis fanilor că suferă enorm după ce omul pe care îl trata ca pe al doilea tată a murit.

„Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu. Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea!

Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică. Pentru mine rămâneți NEMURITOR!”, a scris Alin Gabriel Matei în mediul virtual.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI