Coincidențele macabre legate de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a făcut cu 2 săptămâni înainte VIDEO

Coincidențele macabre legate de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a făcut cu 2 săptămâni înainte VIDEO
Cum și-a prevestit Petrică Mîțu Stoian moartea

Fanii, apropiații și vedetele din România suferă după ce vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a făcut înconjurul țării. Regretatul artist a fost extrem de apreciat și iubit, așa că mulți se confruntă cu o durere de nedescris. Totuși, se pare că în jurul decesului său au existat câteva coincidențe macabre.

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Ce s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile

La Spitalul de Urgență din Reșița, secția de Terapie Intensivă, avea să se stingă o mare stea. Petrică Mîțu Stoian și-a dat ultima suflare după ce s-a luptat cu anumite complicații post-covid. Medicii au încercat să îi salveze viața, însă acesta a decedat în urma unui șoc septic.

În urmă cu doar câteva zile, regretatul solist de muzică populară s-a văzut cu Steliana Sima la o filmare pentru Revelionul 2022. Acesta i-a mărturisit artistei că era ultima oară când participa la un astfel de eveniment, dorindu-și să aibă parte de o pauză după o viață dedicată scenei.

„Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi.

Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…”, a povestit Steliana Sima la România TV.

Coincidențe macabre. Ce a făcut artistul în ultima perioadă

De asemenea, se pare că Petrică Mîțu Stoian și-a presimțit tragicul sfârșit. Artistul a vizitat mormântul familiei sale în urmă cu doar câteva zile, potrivit unor apropiați. Informația a fost confirmată și de casa de discuri Electrod. Se pare că acesta ar fi avut grijă să își pregătească mormântul.

„Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, au scris cei de la Electrecord pe Facebook.

Ultima postare de pe Facebook. Ce le-a transmis fanilor

Ultima postare făcută Petrică Mîțu Stoian pe rețelele de socializare i-a tulburat pe fani. Artistul care a dezvoltat bronhopneumonie în urma infecţiei cu Covid-19 și-a prevestit moartea printr-un mesaj în care i-a îndemnat pe români să trăiască orice clipă, postând și melodia ‘De-aș mai fi băiat o dată’.

„Profitați din plin de momentele vieții!, scria Petrică Mîțu Stoian.

Ce melodie a fost dezvăluită. Fanii artistului sunt îndurerați

Nu mai puțin de patru coincidențe macabre sunt legate de momentul în care Petrică Mîțu Stoian și-a încheiat socotelile lumești.

O melodie, anume ‘Inima-mi spune că mor’, care a fost distribuită de acesta și pe Facebook, i-a dus cu gândul pe fani la faptul că el ar fi simțit ce urma să se întâmple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI