El e câștigătorul Ferma 2020? Viviana Sposub a scăpat porumbelul după ce a fost eliminată

Cine a câștigat Ferma 2020? Viviana Sposub l-a dat de gol pe fericit

Viviana Sposub a făcut-o lată după ce a ieșit din Ferma! Cine ar fi câștigătorul ediției de anul acesta și cum s-a dat de gol cunoscuta asistentă de la Vorbește Lumea? Fanii sperau ca vedeta să pună mâna pe marele premiu.

Viviana Sposub spuen tot după ce a fost eliminată. L-a dat de gol pe fericit

Fosta colegă a echipei de la Vorbește Lumea a fost extrem de sinceră și trasparentă, poate mai mult decât ar fi trebuit. Aceasta a făcut câteva mărturii din spatele camerelor de filmat de la Ferma. Chiar dacă pe unii dintre foștii colegi de platou îi pot durea câteva dintre adevărurile ei, tânăra a spus tot ce a dorit. A demonstrat că vrea să iasă din competiție câștigătoare, că se poate conforma condițiilor și traiului greu, că pune mâna la muncă și că sare mereu în ajutor celorlalți. Cu toate astea, duelul contra echipei formate din Paul Diaconescu și Elena Chiriac a scos-o afară din joc.

Chiar și Mihaela Rădulescu a lăudat-o în fața tuturor la plecare, după ce a fost o surpriză extrem de plăcută pentru toată lumea: „Viviana, tu eşti puternică, tu eşti o învingătoare. Eşti o surpriză pentru mine, una plăcută”, a spus prezentatoarea show-ului. Se pare că bomba din declarațiile acesteia a venit în prim-plan poate ca fără aceasta să-și fi dorit neapărat. Pe el îl vede Vivi marele câștigător pentru că strategia, munca și dorința de a câștiga ale lui l-au făcut să se evidențieze în show și cu siguranță îl vor aduce cât mai aproape de marele premiu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sunt PUTERNICĂ! 💪🏼 Asta am descoperit în Fermă… Deși am pășit în această competiție neîncrezătoare, oamenii minunați din jurul meu m-au ajutat să înțeleg că în fiecare dintre noi se află o forță imensă! Seara primului duel a fost pentru mine o lecție și sper din suflet că atunci ați descoperit și voi o altfel de Viviana: ambițioasă, luptătoare, încrezătoare. Episodul de ieri a fost unul cu surprize… Un duel greu cu dublă eliminare! Până când veți afla cum s-a terminat, las aici amintirile acestea atât de frumoase! Vă iubesc!!! ❤️❤️❤️ @fermaprotv @protv_romania

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub) pe

Cine a câștigat Ferma 2020?

„Eu tind foarte mult să cred că o să câştige George Burcea. Omul m-a impresionat cum nu m-a impresionat nimeni. Nu ştiam că e capabil de atâtea lucruri, omul se descurcă cu orice situaţie. Eu oricum eram prelungirea coprului său pentru că am fost legaţi, cumva eram mai eficienţi împreună şi îi este foarte greu cu siguranţă, să fim serioşi, nu face nimic fără mine. Eu sunt şi în mintea lui. Eu gestionez toate acţiunile sale”
Viviana Sposub

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI