Efecte după vizita lui Klaus Iohannis în SUA. Miliarde de dolari ajung în România

Vvizita lui Iohannis în SUA a adus miliarde de dolari României

Vizita lui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii a început deja să producă primele efecte benefice pentru România. Ionel Dancă, liberal, a arătat că deja companiile americane au anunțat investiții de 10 miliarde de dolari în România.

Klaus Iohannis a adus miliarde de dolari României, după vizita în SUA

Cârcotașii ar spune că Iohannis nu a venit cu mâna-n buzunar și cu șapca în cap din SUA, ci și cu miliarde de dolari pentru România. Companiile americane și-au arătat interesul, astfel că au anunțat că vor investi peste 10 miliarde de dolari în România.

„Întâlnirea președintelului Klaus Iohannis cu președintele SUA, Donald Trump, produce deja efecte: companiile americane anunta investiții de peste 10 miliarde de dolari în România. La numai două zile de la vizita Presedintelui Iohannis la Casa Albă, unde s-a întâlnit atât cu Trump cât și cu cei mai importanți membri ai guvernului SUA, companiile americane au anunțat deja că au în proiect investiții de peste 10 miliarde de dolari în țara noastră”
Ionel Dancă

Consiliul de Afaceri Americano-Român, organizație non-profit cu sediul la Washington, a comunicat, după întâlnirea pe care a avut-o la Casa Albă alături de Donal Trump, că sprijinul SUA va avea un efect pozitiv pentru economia românească. Totul se petrece în condițiile în care ”companiile americane au peste 10 miliarde de dolari în proiecte potențiale noi în România”.

Vizita lui Klaus Iohannis a adus miliarde de dolari României
Vizita lui Klaus Iohannis a adus miliarde de dolari României

„Prestigiul și credibilitatea președintelui au păstrat multe investiții strategice”

„Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, prestigiul și credibilitatea președintelui Iohannis au păstrat multe investiții strategice în România, care au fost puse în pericol de măsurile haotice și ostile ale guvernării PSD-ALDE, iar garanția pe care o reprezintă președintele Romaniei pentru stabilitatea investițiilor, iată, aduce proiecte noi importante în economia românească.

Promovarea și garantarea investițiilor private reprezintă cel mai important pilon pentru o dezvoltare economică sănătoasă într-o Românie normală, care poate să ducă la creșterea numărului de locuri de muncă mai bine pltătite pentru români și la creșterea bunăstării în general”
Ionel Dancă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI