Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut anunțul mult așteptat de fanii lor

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut anunțul mult așteptat de fanii lor
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele anunț

Fiica lui Pavel Stratan și Edward Sanda s-au hotărât să nu se mai ascundă, ba mai mult, ei povestesc despre iubirea lor cu fiecare ocazie. Așadar, în această vară tinerii artiști s-au logodit.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut marele anunț

Deși relația celor doi a ieșit la iveală abia la începutul acestui an, Cleopatra Stratan a spus marele ”DA”. Tinerii artiști sunt nerăbdători să își unească destinele pentru totdeauna. Aceștia au planuri mari pentru viitorul lor împreună și chiar și-au ales și nașii ce urmează.

Cu privire la detaliile marelui eveniment, Edward susține că acesta va avea loc în vara anului viitor, mai ales că nu se știe când pandemia de coronavirus se va sfârși și în ce condiții se vor putea organiza acest fel de evenimente.

”Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru Impact.ro.

Cei doi și-au ales deja nașii

Se pare că cei doi au discutat deja și despre copii, stabilind că își doresc un singur copil și vor ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, chiar în următorii cinci ani.

Mai mult, pentru a arăta cât sunt de hotărâți să își petreacă restul zilelor împreună, Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales deja și nașii de cununie. Este vorba despre cunoscutul actor de comedie Dan Badea și frumoasa lui soție, potrivit click.ro. Aceștia au fost surprinși printr-o fotografie alături de viitorii părinți spirituali în timp ce se aflau la o masă în oraș, semn că lucrurile sunt foarte serioase.

Se vor muta împreună

Fiind întrebată care este părerea ei despre faptul că Edward a cerut-o de căsătorie la această vârstă, fiica lui Pavel Stratan a mărturisit că pentru ea este un lucru minunat, deoarece o astfel de decizie nu ține de vârstă, ci de dragoste.

Totodată, pe rețelele de socializare, un alt fan a întrebat-o pe Cleopatra de ce nu locuiește cu Edward, dacă tot sunt logodiți. Artista a răspuns că este deocamdată elevă și că trebuie să-și dea examenele, însă după acestea se vor putea muta împreună.

”Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi”, a continuat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI