Edward Sanda a scăpat porumbelul! Ce se întâmplă cu nunta lui cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda a scăpat porumbelul! Ce se întâmplă cu nunta lui cu Cleopatra Stratan
Edward Sanda, despre nunta cu logodnica Cleopatra Stratan: s-ar putea petrece în vara anului 2022

Cleopatra Stratan a împlinit recent 18 ani, prilej favorabil pentru iubitul Edward Sanda de a o cere în căsătorie. Tânărul artist i-a pus inelul pe deget copilului care a crescut în ochii publicului. Cronologic, acum ar urma nunta. Detalii despre eveniment venite chiar de la sursă.

Edward Sanda, despre nunta lui cu Cleopatra Stratan. Dacă circumstanțele permit, evenimentul s-ar putea petrece mai repede decât ne-am aștepta

De câteva luni, Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu. În urmă cu câteva săptămâni, de când și-au făcut publică relația, au scos și o piesă. De dragoste, evident: ”Dragoste, vă rog!”, un îndemn pentru toți cei care se iubesc. Puțină vreme mai târziu, cei doi au dat vestea așteptată cu interes de public: și-au unit destinele, în mod neoficial, căci până acum a fost bifată doar cererea. Cu toate aceste, gândurile lor zboară spre nuntă, iar dacă vremurile vor fi prielnice, marele eveniment se va produse chiar în vara anului 2022. 

  • Soliștii Edward Sanda (23 de ani) și Cleopatra Stratan (18 ani) s-au logodit în urmă cu două luni.
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondnă a României. Foto: Instagram

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2022 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a declarat Edward Sanda într-un interviu pentru Impact.ro. 

Mai mult, pare-se că îndrăgostiții s-au gândit și la copil: „Deocamdată, atât eu cât și părinții mei ne ocupăm de creșterea surioarei mele. Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”.

Nu se ceartă niciodată

Deși la început, probabil vârsta ar putea să-i facă pe cei doi să-și piardă cumpătul fără temei ori picioarele de sub pământ în unele momente. Când există astfel de situații, artistul povestește că în cuplul lor se discută calm, fără a se ridica tonul. De altfel, acesta spune că nici nu se pot numi dispute, argumentând că sunt „identici la suflet și la caracter”.

„De fiecare dată când avem o problemă, o discutăm calm fără să ne certăm sau să țipăm unul la celălalt. Noi nu cred că o să ne certăm vreodată, pentru că suntem identici la suflet și la caracter!”, a mai spus Edward Sanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI