Dovada clară că Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt suflete pereche. Fanii sunt șocați și ei

Dovada clară că Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt suflete pereche. Fanii sunt șocați și ei
Fanii sunt șocați de cât de mult se iubesc Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Frumoși și talentați, cei doi tineri artiști au pasiuni comune și se iubesc enorm. Edward Sanda și fiica lui Pavel Stratan formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cleopatra Stratan este îndrăgostită de Edward Sanda de când avea 15 ani.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt suflete pereche

Într-un material pentru revista Doiniței Oancea, Cleopatra Stratan a scris  despre cel mai emoționant moment din viața ei și anume despre cum a fost cerută de soție de Edward Sanda. Totodată, fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit că era îndrăgostită de artist încă de la vârsta de 15 ani.

”Vrei să fii soția mea?” Asta a fost întrebarea care mi-a schimbat viața, dar… să facem un mic review și să ne întoarcem un pic în timp, mai exact în 2014, la Caracal.

Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un băiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”, spune Cleopatra Stratan.

Cei doi s-au revăzut după 4 ani

Anii au trecut iar Cleopatra la reîntâlnit pe Edward în 2018 și au făcut cunoștință. Potrivit artistei, cei doi au fost fascinați unu de celălalt.

”Anii au trecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa “Te las cu inima” la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu: Edi deja se lansaseră cu “Doar pe a ta”, având ditamai succesul, succedată de “Haine scumpe”.

Deci, în timpul înregistrărilor, l-am întrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor. Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?”

Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul” a povestit Cleopatra.

Când a început relația dintre cei doi

Fiica lui Pavel Stratan a povestit și despre momentul în care ei s-au cuplat cu adevărat și a dezvăluit ce mesaj i-a trimis Edward Sanda.

”Pe 19 decembrie am petrecut la studio – cu colegii și prietenii de gașcă – ziua unei colege și ultima ei zi de muncă la Famous, seară care a culminat începutul relației noastre.

În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece…Si cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete.

I-am luat un cadou de Crăciun, un calendar 2020 cu pozele noastre la fiecare lună, iar el, pentru că nu îmi luase nimic din timp, s-a grăbit în ultima seară să îmi aducă pe fugă cadoul la hotel. În fața hotelului am stat cred că 15 minute în care nu ne puteam opri din a ne privi reciproc, iar înainte să plec, ne-am îmbrățișat strâns de două ori”, a povestit artista, potrivit doinitaoancea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI