Edith Piaf a României, întâlnire surpriză cu Nicole Kidman. Ce a spus despre marea actriță din SUA (Exclusiv)

Edith Piaf a României, întâlnire surpriză cu Nicole Kidman. Ce a spus despre marea actriță din SUA (Exclusiv)
Nicole Kidman a jucat in filmul Cold Mountain, care a fost filmat in Romania

Edith Piaf a României a avut parte de o întâlnire surpriză cu Nicole Kidman. Ce a declarat celebra interpretă de muzică populară despre marea actriță din Statele Unite ale Americii. Artista cu voce de aur a vorbit, în exclusivitate, pentru impact.ro despre perioada în care a jucat un rol de figurație în celebra peliculă „Cold Mountain” care s-a filmat în România. 

Ce a spus Edith Piaf a României despre întâlnirea surpriză cu Nicole Kidman

Edith Piaf a României, așa cum este denumită interpreta de muzică populară Elena Pădure a făcut parte din distribuția peliculei „Cold Mountain”, care a fost filmat în România. Filmul laureat cu Oscar în anul 2002 s-a filmat la Zărnești din Brașov. Celebra voce a României a spus că a rămas impresionată de frumusețea actriței Nicole Kidman, pe care o aseamănă cu o păpușă de porțelan.

„Când l-am văzut prima dată pe Jude Law, a fost la filmările acestui film. Veneam de la vestiarele acelea, aproape de casele americane și biserica în același stil al anilor 1800: ne-am întâlnit pe aleile acelea, era murdar și gândeam: ”Cine o mai fi și ăsta, cu hainele rupte? Noi nu știam tema filmului și de aceea am fost surprinsă și nici nu mi-a trecut prin cap, la prima vedere, cine este el. În schimb, Nicole Kidman mi s-a părut atât de frumoasă, cu un ten și o piele ca de porțelan! Parcă nu era din lumea noastră, ci coborâtă din altă lume. Era foarte frumoasă, mai ales în costumația aceea de epocă”, a declarat Elena Pădure pentru impact.ro.

Edith Piaf de România a jucat un rol de figurație în celebrul film „Cold Mountain”

Elena Pădure a trecut prin momente dificile anul trecut, când a fost prima cântăreață de muzică populară diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Cântăreața de muzică populară susține că experiența aceasta a întărit-o și, deși respectă măsurile de prevenire a infecției cu virusul Sars-Cov-2, încă a rămas cu o ușoară teamă. Solista se ferește de locurile aglomerate și poartă întotdeauna mască.

„Se resimte că am trecut prin așa ceva. Încă durerile de cap tot mai sunt, eu care nu am avut dureri de cap în viața mea. La începutul lunii martie, ar trebui să merg la control, la plămâni, deși eu nu am avut atunci nevoie de mască de oxigen. După ce am avut coronavirus, am mai rămas și cu o tuse, care și face efectul dimineața.” a declarat artista pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI