Edi Iordănescu, out de la FCSB? Declarația lui Gigi Becali care naște controverse

Edi Iordănescu, out de la FCSB? Declarația lui Gigi Becali care naște controverse
Gigi Becali s-a cam săturat să fie „vioara a doua” în deciziile lute la FCSB, în „umbra” antrenorului Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, out de la FCSB? Antrenorul roș-albaștrilor pare a avea zilele numărate la echipă. În ciuda unei serii de 8 meciuri fără înfrângere, dintre care 7 victorii, Gigi Becali e total nemulțumit de jocul vicecampioanei. Și a început să „tune și să fulgere”, inclusiv public, la adresa formației. În plus, latifundiarul e tot mai frustrat că altcineva a ajuns să dicteze pe banii lui, pe „moșia” lui. Iar clauza prin care ar trebui să-i plătească 500.000 de euro dacă vrea să-l concedieze pe antrenor, e doar un mizilic pentru el, nu o opreliște.

Edi Iordănescu, out de la FCSB?

Edi Iordănescu, out de la FCSB? Gigi Becali s-a căm săturat să-și țină gura. Latifundiarul a pornit „ofensiva de toamnă” împotriva prestației echipei și, implicit, a muncii antrenorului. Chiar dacă Becali susține că el nu-l critică, de fapt, pe Iordănescu, lucruriule devin tot mai clare. Lui Becali s-a plictisit să nu poată dicta în club așa cum era obișnuit. Mai ales când totul „trăiește și respiră” datorită banilor săi. Epoca „Faci Ce Spune Becali” bate, din nou, la ușă.

Da, mă bate gândul să renunț definitiv la FCSB. Ce să faci? Tu să dai milioane de euro și vine unu’ şi hotărăște el. Şi mai ia și bani!? Sunteți voi nebuni, voi toți, și eu m-am luat după voi și m-am făcut și eu nebun. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, și m-am făcut nebun ca voi. Cum adică? Să dau eu milioane de euro și el să hotărască tot? Asta nu se mai poate la mine, se poate până în vară, atât”, a răbufnit Gigi Becali la Pro X.

Declarația lui Gigi Becali care naște controverse

Gigi Becali tot încearcă să îi convingă pe ceilalți că declarațiile lui nu sunt îndreptate către Edi Iordănescu, dar aluziile sunt străvezii.

Am fost întrebat și nu am dat înapoi. Am spus că nu joacă echipa, așa este. Am spus că am câștigat 7 meciuri de la Dumnezeu, așa cred eu. N-am spus că sunt nemulțumit de Edi.

Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66 (n.r – în remiza cu Voluntariul). Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 33!”, a declarat Becali miercuri seară, la Digi Sport.

Becali s-a încălzit și s-a dezlănțuit inclusiv la adresa faimosei clauze speciale prin care, dacă va critica echipa public, Edi Iordănescu poate pleca imediat primind și o despăgubire de 500.000 de euro. Patronul FCSB a declarat că pentru el suma aia nu contează și că „face ceva pe contract”,

Fac ceva pe contractul ăla! Mi-a ajutat Dumnezeu, am bani, 500.000 de euro la mine nu contează. Ce, țin eu de clauze, îmi închide mie gura un contract vreodată? Eu spun ce văd și cu asta basta. Eu încă am încredere în Edi, pentru ce s-a întâmplat, cu COVID, cu accidentări, cu probleme de lot, cu alea, încă are scuze. Dacă joacă echipa tot așa, hai, la revedere, să mai rămână șanse în play-off. Păi ăsta e fotbal?

Așa, n-ai perspectivă, că Dumnezeu nu ți le câștigă pe toate. Eu încă am încredere în Edi, altfel, îi dădeam 500.000 de euro și hai, la revedere, că nu s-a născut naș pentru Gigi Becali. Nu contează pentru mine 500.000 de euro”, a mai spus Becali, conform aceleiași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI