01 dec. 2022 | 17:07

Edi Iordănescu, impresionat de principalul adversar din preliminariile Campionatului European de Fotbal. „Elveția a arătat caracter și putere cu Brazilia” – VIDEO

Sport
Edi Iordănescu, impresionat de principalul adversar din preliminariile Campionatului European de Fotbal. „Elveția a arătat caracter și putere cu Brazilia” - VIDEO

Edi Iordănescu se află la Campionatul Mondial de Fotbal pentru a vedea la lucru naționala Elveției. Selecționerul a fost la meciul cu Brazilia și-a luat notițe și a recunoscut că a fost impresionat. Vedetele sud-americane au câștigat cu 1-0 și au găsit greu drumul spre poarta adversă. Antrenorul a vorbit în Qatar cu trimisul playsport.ro, dar a organizat o conferință de presă și pentru jurnaliștii români care participă la acest turneu final.

Edi Iordănescu, îngrijorat după ce a văzut naționala Elveției în duelul cu Brazilia

Naționala României nu participă la Campionatul Mondial de Fotbal, dar în Qatar s-au deplasat președintele Federației Române de Fotbal și selecționerul primei reprezentative. Cei doi oficiali au fost la duelul dintre Brazilia și Elveția. În timp ce Răzvan Burleanu a fost filmat și fotografiat la „oficială” alături de nume importante din fotbalul mondial, Edi Iordănescu și-a luat notițe și a recunoscut că a fost impresionat de reprezentativa Elveției, formație pe care naționala României o va înfrunta în preliminariile Campionatului European de Fotbal din anul 2024.

„Am găsit o echipă pe care o cunoșteam în linii mari. Este o echipă cu prezență constantă la turneele finale, a învins, în Liga Națiunilor, Portugalia și Spania la ea acasă. A lăsat acasă Italia pentru acest Mondial, este definită și are jucători în Bundesliga și Premier League. Dă dovadă de maturitate, omogenitate și au, în linii mari, cam aceeași 8-9-10 jucători și un nucleu de 14-15 în lot.

Au avut o organizare și o stăpânire de sine foarte bună în partida cu Brazilia. Mai mult, au gestionat foarte bine momentele de presiune ale Braziliei, dându-mi dovadă de caracter, putere și stăpână pe puterile ei”, a declarat Edi Iordănescu, în dialog cu trimisul special playsport.ro în Qatar.

Întrebare delicată pentru Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a organizat o conferință de presă în Qatar. A fost o discuție sub cerul liber pentru că în hotelul unde stă selecționerul nu este permis decât accesul persoanelor care sunt cazate acolo.

„Dacă facem un exercițiu de imaginație și România ar fi fost aici, în Qatar, unde s-ar fi clasificat echipa?

Mi-e greu să o plasez undeva. Am văzut, cu foarte puține excepții, jocuri echilibrate. Cu organizare bună, poți produce lucruri frumoase. Nefiind aici, înseamnă că nu am câștigat acest drept”, a mai spus antrenorul român.

Interviul integral cu Edi Iordănescu îl puteți urmări integral și pe www.playsport.ro alăuri de ultimele vești din Qatar.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro