Președintele FRF „le-a făcut marcaj” legendarilor Roberto Carlos și Ronaldo la meciul Brazilia – Elveția. „A fost într-o zonă numai bună pentru publicitate”. Cum a reacționat Edi Iordănescu – VIDEO

Președintele FRF „le-a făcut marcaj” legendarilor Roberto Carlos și Ronaldo la meciul Brazilia - Elveția. „A fost într-o zonă numai bună pentru publicitate”. Cum a reacționat Edi Iordănescu - VIDEO

Brazilia și Elveția a avut în tribune și doi oaspeți din România: Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu. Președintele Federației Române de Fotbal a stat lângă brazilienii Ronaldo, Roberto Carlos și Cafu și a apărut de mai multe ori în transmisiunea în direct. Reporterul playsport.ro și-a pus întrebarea dacă nu cumva oficialul român a fost cel și-a pus „în mișcare” relațiile de la FIFA pentru a obține acel loc excelent pentru publicitate.

Răzvan Burleanu a văzut meciul de lângă Ronaldo, Cafu și Roberto Carlos

Președintele Federației Române de Fotbal a ajuns în Qatar și a asistat la partida în care Brazilia a învins Elveția cu 1-0 și a obținut calificarea în optimile competiției. Răzvan Burleanu a văzut meciul dintr-o poziție strategică foarte bună, ceea ce i-a permis să apară de mai multe ori în vizorul camerelor care au transmis partida găzduită de stadionul 974 din Doha.

„La meci a fost și selecționerul Edi Iordănescu, aseară a ajuns in Qatar. A văzut primul meci, Serbia – Camerun. Am și apucat să ne și salutăm în viteză, a venit împreună cu președintele Răzvan Burleanu.

Președintele Răzvan Burleanu apărea între niște nume imense, era Roberto Carlos, Cafu, Ronaldo Dințosul. A nimerit într-o zonă numai bună pentru publicitate, așa cum îi place. Nu m-ar mira să-și fi căutat acel loc prin relațiile pe care le are la FIFA”, a transmis reporterul special playsport, prezent în Qatar, Justin Gafiuc.

Edi Iordănescu și-a luat notițe la meciul Brazilia – Elveția

La această partidă a asistat și selecționerul echipei naționale a României care a venit să vadă naționala Elveției, principalul advers din grupa de calificare de la Campionatul European din anul 2024. Ceea ce a văzut l-a cam pus pe gânduri, pentru că elvețienii i-au ținut pe brazilieni în șah până în minutul 85.

„Tind să cred că selecționerul și-a luat notițe tremurând în prima repriză”, a mai spus, la Playsport Live, Justin Gafiuc, trimisul special al Playsport la Campionatul Mondial din Qatar ( VIDEO AICI) .

Brazilia a câștigat cu 1-0 duelul cu Elveția și este a doua echipă, după Franța, care a ajuns în optimile competiției.

Urmăriți Playtech.ro și pe