Ed Sheeran are covid. Ce decizie a luat artistul imediat după ce a aflat

Ed Sheeran are covid. Ce decizie a luat artistul imediat după ce a aflat
Ed Sheeran, anunț trist. Artistul s-a infectat cu Covid-19

Ed Sheeran le-a dat o veste tristă fanilor! Cunoscutul artist s-a infectat cu Covid-19, așa că este nevoit să se izoleze și să se îngrijească de starea lui de sănătate pentru a nu avea probleme. De asemenea, el a luat o decizie drastică imediat cum a aflat că rezultatul testului este pozitiv.

Ed Sheeran, infectat cu Covid-19. Ce anunț a făcut artistul

Cântărețul internațional le-a mărturisit fanilor că s-a infectat cu virusul nemilos. Acesta se confruntă cu momente dificile chiar înainte de lansarea noului album pe care admiratorii săi din toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură.

Ed Sheeran a fost extrem de ocupat în ultima perioadă, mai ales pentru că următorul album al său urmează să fie lansat în doar câteva zile. Cântărețul i-a anunțat pe fani că o să se izoleze și o să țină cont de sfaturile autorităților pentru a trece peste această încercare cu bine.

Ce decizie a luat Ed Sheeran. Cântărețul le-a spus totul fanilor

Artistul a mărturisit că, din păcate, nu o să poată să participe la toate evenimentele pe care le avea programate pentru perioada următoare, însă o să aibă cât mai multe apariții video și o să participe la interviuri pentru ca fanii să nu aibă mult de suferit.

„Vreau să vă spun că, din păcate, am fost testat pozitiv pentru Covid, așa că acum mă izolez și urmez îndrumările guvernamentale.

Înseamnă că nu o să reușesc să respect angajamentele personale în acest moment, dar o să fac cât mai multe interviuri/spectacole din propria casă. Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit.”, a transmis Ed Sheeran.

Ed Sheeran lansează un nou album

Ed Sheeran este extrem de discret și preferă să îi lase pe fani să îl cunoască din punct de vedere profesional, în timp ce viața personală o duce departe de camere. Cântărețul devenea tătic în urmă cu un an după ce partenera lui aducea pe lume o fetiță pe nume Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Mulți și-au dorit să știe cât mai multe despre această latură a artistului, însă el este destul de zgârcit cu detaliile despre viața personală. Însă, pe plan profesional, el a cântat la Londra săptămâna trecută, luând parte de gala de decernare a premiilor Earthshot Prize, găzduite de Ducele și Ducesa de Cambridge.

De asemenea, el trebuia să i se alăture lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a promova albumul care urmează să fie lansat vineri, dar și pentru a răspunde la curiozitățile fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI