Ed Sheeran a luat-o pe urmele lui Elon Musk. Ce nume i-a pus primului copil, născut săptămâna trecută

Ed Sheeran a luat-o pe urmele lui Elon Musk. Ce nume i-a pus primului copil, născut săptămâna trecută
Ed Sheeran a luat-o pe urmele lui Elon Musk. Ce nume i-a pus primului copil

Cântărețul britanic Ed Sheeran a devenit tată pentru prima dată! Vestea cea mare a fost dată chiar de artist, care a dezvăluit și sexul copilului pe care l-a adus pe lume soția lui, Cherry Seaborn. Este vorba despre o fetiță, care a primit un nume inedit. Fanii nu s-au putut abține de la comentarii.

Ed Sheeran a devenit tată de fetiță

Ed Sheeran și soția lui, Cherry Seaborn, au anunțat nașterea primului lor copil, o fetiță perfect sănătoasă pe nume Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Fanii n-au putut să nu observe alegerea bizară a cuplului în ceea ce privește numele bebelușului, lăsând sute de mii de comentarii la o postare făcută de cântărețul britanic, în care spune că se simte în al nouălea cer și că atât mama, cât și copilul sunt bine.

„Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem total îndrăgostiţi de ea.

Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă“, a notat artistul pe contul său de Instagram.

El a postat, totodată, și o fotografie cu o păturică şi o pereche de şosețele pentru bebeluși.

Cântărețul și soția sa se cunosc încă din copilărie

Ed Sheeran (29 de ani) și soția sa, Cherry Seaborn (28 de ani) s-au căsătorit anul trecut. Cei doi sunt prieteni încă din copilărie, au fost chiar și la școală împreună, iar, la un moment dat, au luat decizia de a forma un cuplu.

Ed Sheeran, alături de soția sa Cherry Seaborn
Ed Sheeran, alături de soția sa Cherry Seaborn

De-a lungul timpului, cei doi nu au oferit prea multe detalii despre relația lor, trasând o barieră vizibilă între carieră și viața personală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI