Echipa emisiunii Visuri la cheie, dezvăluiri neașteptate din culise. Ce se întâmplă când se opresc camerele de filmat

Echipa emisiunii Visuri la cheie, dezvăluiri neașteptate din culise. Ce se întâmplă când se opresc camerele de filmat
Echipa emisiunii Visuri la cheie, dezvăluiri neașteptate din culise

Emisiunea ”Visuri la cheie” de la PRO TV aduce în fața telespectatorilor povești de viață impresionante, oameni încercați de soartă și multe emoții. A apărut pe sticlă în 2014, iar de atunci schimbă destine, însă, ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat? Echipa show-ului a făcut dezvăluiri neașteptate din culise.

Echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, dezvăluiri neașteptate din culise

În luna octombrie a anului 2014, PRO TV aducea pe micile ecrane ”Visuri la cheie”, o emisiune emoționantă, care schimbă case, dar și destine. Show-ul este produs pe formatul internațional de mare succes ”Extrem Makeover – Home Edition”, ce a adunat audiențe în cele 10 sezoane difuzate în America. De asemenea, el a fost preluat și produs și în alte țări precum Serbia, Cehia, Italia, Polonia și Israel.

Echipa emisiunii Visuri la cheie, dezvăluiri neașteptate din culise. Ce se întâmplă când se opresc camerele de filmat
Echipa ”Visuri la cheie”

Gazda emisiunii este Dragoș Bucur, ce are o misiune nobilă de a prezenta oamenii și poveștile lor, dar și de a trăi emoții intense alături de familiile aflate în necaz. Alături de o echipă de specialiști formată din arhitecți, constructori, designeri de interior și voluntari, prezentatorul TV ajută oamenii să renască.

”Plângem de ne rupem”

Povestea este simplă și, de-a lungul anilor, a fost înțeleasă de public, dar ce se întâmplă când reflectoarele se sting? Cu mai multe detalii au venit membrii echipei ”Visuri la cheie”.

„Eu chiar mi-aș dori ca oamenii de acasă să vadă mai mult din etapele intermediare, pentru că senzația este că acea casă se face cât ai bate din palme și nu e așa. Aș vrea câteodată să fim filmați nemachiați, obosiți, cu cearcăne. La un moment dat, nu mai funcționăm și ne plimbăm ca nebunii prin cameră și nu știm ce să facem”, a spus Cristina Joia, designer de interior, pentru Libertatea.

„Nu suntem imuni la poveștile lor, plângem de ne rupem. Trăim povestea aia și încercăm să le dăm un răspuns. Asta e cea mai mare provocare, de fapt”, a completat arhitectul Valentin Ionașcu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI