Drama băiețelului ajutat de echipa Visuri la Cheie. Andrei are doar nouă ani și a suferit deja 17 operații

Echipa Visuri la Cheie se va opri în Capitală, iar în ediția din această miercuri, pe 4 decembrie, va fi prezentat cazul emoționant al unui copil de 9 ani. Până la această vârstă, băiețelul a suferit deja nu mai puțin de 17 intervenții chirurgicale. Telespectatorii vor putea urmări povestea marcantă a micuțului, emisiunea fiind difuzată de la 20:30, pe PRO TV.

Drama băiețelului ajutat de echipa Visuri la Cheie. Andrei are doar nouă ani și a suferit deja 17 operații

În ultima ediție a sezonului 6 din Visuri la Cheie va fi prezentată, miercuri, povestea lui Andrei Tănasă. Copilul s-a născut cu o boală din pricina căreia a fost nevoit să petreacă foarte mult timp, țintuit la pat. Acesta a primit încă din primele zile de la naștere diagnosticul cumplit, din partea medicilor.

Drama băiețelului ajutat de echipa Visuri la Cheie. Andrei are doar nouă ani și a suferit deja 17 operații
Andrei Tănasa are 9 ani și a trecut prin 17 intervenții chirurgicale, pentru a putea merge

„De la maternitate mi-au dat copilul în brațe cu un diagnostic: boala picioarelor strâmbe. I-au băgat piciorușele în ghips. Au urmat operații care n-au avut succes. Într-un an, patru-cinci luni stătea în ghips”, a mărturisit Laura, mama băiatului de nouă ani, în cadrul ediției de pe 4 decembrie, din Visuri la Cheie.

Pentru Andrei au urmat 17 operații și 20 de anestezii totale, ce i-au fost efectuate de către specialiști, în speranța că micuțul va putea reuși să meargă. O parte dintre intervenții i-au afectat acestuia vorbirea și au urmat luni în șir de chin, cât a durat perioada de recuperare. În prezent, copilul se bucură de activitățile specifice vârstei, dar a fost nevoit să facă foarte multe ședințe de gimnastică și kinetoterapie, pentru o asemenea performanță.

Telespectatorii vor putea urmări cum echipa emisiunii de la PRO TV, formată din prezentatorii Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu vor aduce foarte multă bucure în familia Tănasă. Problemele suferite de către aceștia nu au fost doar legate de starea de sănătate a micuțului. În trecut, oamenii s-au trezit cu apartamentul în care locuiesc inundat, iar mobila din bucătărie le-a fost distrusă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI