E şocul anului în lumea fotbalului! Modul incredibil în care Messi a anunţat clubul FC Barcelona că vrea să plece urgent

E şocul anului în lumea fotbalului! Modul incredibil în care Messi a anunţat clubul FC Barcelona că vrea să plece urgent
Leo Messi nu mai vrea să joace în tricoul Barcelonei şi sunt şanse foarte mari să plece în această vară

Zilele lui Leo Messi la FC Barcelona sunt numărate! Leo Messi a anunţat conducerea clubului că nu este dispus să ajute la reconstrucţie, sub comanda lui Ronald Koeman. Despre plecarea argentinianului se vorbeşte de mai multe zile, dar şochează modul în care acesta ar fi decis să forţeze lucrurile. Conform jurnaliştilor argentinieni de la TyC Sports, citaţi de toate publicaţiile din Spania, Messi a făcut deja mutarea decisivă. A trimis un fax către FC Barcelona prin care anunţă că vrea să plece liber de contract în această vară.

Manchester City şi Inter Milano sunt favoritele pentru a realiza transferul lui Leo Messi de la FC Barcelona

Ultima dată când şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona, până în 2021, Leo Messi şi-a fixat şi o clauză specială. Prin care clubul se obligă să îl lase să plece liber de contract la finalul fiecărui sezon. În cazul în care fotbalistul doreşte asta. Singura problemă ar fi că, pentru a rămâne liber de contract, Messi trebuia să notifice clubul până la 1 iunie. Doar aşa s-ar fi putut activa această clauză. Astfel că sunt şanse mari ca FC Barcelona să nu accepte cererea lui Messi. Iar clauza de rezilere a jucătorului, de 700 de milioane de euro, să rămână valabilă. Pe de altă parte, avocaţii lui Messi pretind că acest termen trebuia prelungit în contextul COVID-19, care a dus şi la încheierea sezonului ceva mai târziu.

Chiar şi în aceste condiţii, şansele ca Messi să rămână încă un an la Barcelona sunt foarte mici. Notificaţi de faptul că jucătorul vrea să plece, catalanii vor fi aproape obligaţi să accepte orice ofertă vine pentru starul argentinian. Manchester City şi Inter Milano sunt în acest moment favorite pentru a realiza cel mai tare transfer din istoria fotbalului. Dar Juventus, PSG şi Manchester United studiază şi ele această pistă. Dacă Barcelona ar refuza ofertele care urmează să vină, undeva în jurul a 100 de milioane de euro, ar risca să îl piardă gratis în 2021. Echipa care îl va achiziţiona pe Leo Messi va trebui să îi ofere şi un salariu astronomic, de peste 2 milioane de euro pe lună! Dar şi o sumă consistentă la semnătură.

Urmăriți Playtech.ro și pe