Șoc în lumea fotbalului! Messi pleacă de la FC Barcelona! Vrea să se transfere acum, nu mai așteaptă până în 2021

Șoc în lumea fotbalului! Messi pleacă de la FC Barcelona! Vrea să se transfere acum, nu mai așteaptă până în 2021
Leo Messi vrea să plece de la FC Barcelona chiar în această vară

Înfrângerea pe care FC Barcelona a suferit-o în sferturile de finală din Champions League, 2-8 cu Bayern Munchen, are urmări chiar mai grave. Catalanii sunt pe cale să îl piardă pe Leo Messi, cel mai iubit jucător din istoria clubului. Marcelo Brechler, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din lume, anunță că despărțirea este una iminentă. Recent s-a vorbit de o eventuală despărțire în 2021, dar fanii blaugrana sperau că Leo va ajunge la sentimente ceva mai bune până atunci. Doar că eșecul cu Bayern schimbă radical datele problemei.

Leo Messi vrea să plece în această vară de la FC Barcelona! Anunțul care a surprins pe toată lumea

Marcelo Brechler, jurnalistul care a anunțat în premieră transferul lui Neymar la PSG, spune că Messi pleacă în scurt timp. Argentinianul este în prezent în vacanță, alături de Luis Suarez. Iar la revenirea în Barcelona va face anunțul că părăsește echipa. Barcelona va fi obligată să îl vândă, în condițiile în care l-ar putea pierde liber de contract peste doar un an.

Toate echipele cu mari posibilități financiare pregătesc deja oferte pentru Messi. Cel mai insistent s-a vorbit despre interesul lui Manchester City, dar United, Juventus și PSG stau și ele la pândă. Pe lângă suma care va fi plătită Barcelonei, în jurul a 100 de milioane de euro, echipa interesată va trebui să achite și un salariu colosal. Pe Camp Nou, Leo Messi are cel mai mare salariu dintre toți fotbaliștii din lume. În jurul a 40 milioane de euro pe sezon.

Leo Messi este de mai mult timp nemulțumit de oamenii din conducerea Barcelonei. Președintele Josep Maria Bartomeu este principalul vizat. Acesta mai are un an de mandat și va candida și la următoarele alegeri. Messi nu mai este dispus să aștepte să vadă ce se va întâmpla anul viitor. Și alți jucători importanți, ca Luis Suarez și Gerard Pique, ar putea pleca în această vară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI