Messi s-a înâlnit cu Ronald Koeman și și-a anunțat noul antrenor că pleacă de la Barcelona!

Messi s-a înâlnit cu Ronald Koeman și și-a anunțat noul antrenor că pleacă de la Barcelona!
Leo Messi a decis să plece de la Barcelona în această vară. I-a transmis deja asta lui Ronald Koeman

Despărțirea dintre Leo Messi și FC Barcelona este din ce în ce mai aproape. Argentinianul și-a întrerupt vacanța pentru a se întâlni cu noul antrenor al catalanilor, Ronald Koeman. Iar olandezul nu a primit cele mai bune vești din partea celui mai bun jucător al planetei. Messi i-a transmis lui Koeman că este tentat să plece de la Barcelona, conform informațiilor oferite de jurnaliștii de la Rac1. Cel mai probabil, mutarea s-ar putea produce chiar în următoarele zile.

Pentru moment, oficialii Barcelonei au preferat să nu discute prea mult de subiect. Nu au negat informația oferită de jurnaliștii de la sursa citată, dar s-a menționat că jucătorul este încă sub contract. Acordul lui Leo Messi cu FC Barcelona expiră în 2021.

Leo Messi, salariu colosal la FC Barcelona. Câștigă aproximativ un milion de euro pe săptămână!

„Leo Messi este cel mai bun jucător din lume și are contract cu FC Barcelona. Ronald Koeman contează pe el. Nu putem să dezvăluim detalii ale discuției private dintre jucător și antrenor”, a fost comunicatul oferit de conducerea catalanilor.

Dacă Leo Messi va forța plecarea de la club în această vară, așa cum scrie publicația spaniolă, ar fi foarte greu pentru FC Barcelona să îl oprească. Pentru că argentinianul ar putea pleca liber la vară, ceea ce ar însemna un dezastru financiar pentru clubul catalan. Manchester City, PSG, Manchester United și Juventus sunt favorite să îl transfere pe Messi. În această ordine. Suma de transfer ar urma să treacă de pragul de 100 de milioane de euro. Nu mult peste, însă, dacă ținem cont că vorbim despre un jucător de 33 de ani, care mai are doar un an de contract.

La Barcelona, Leo Messi are un contract fabulos, fiind cel mai bine plătit fotbalist din lume. Câștigă în jurul a un milion de euro pe săptămână! Deci echipa care va încerca să îl transfere pe argentinian va fi nevoită să facă o investiție uriașă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI