Influenceriță, găsită moartă chiar pe 1 decembrie într-un tufiș. Familia e în stare de șoc

Influenceriță, găsită moartă chiar pe 1 decembrie într-un tufiș. Familia e în stare de șoc
O influenceriță a fost găsită moartă, într-un tufiş. Familia, dar şi admiratorii de pe Instagram sunt şocaţi

În vârstă de 26 de ani, o influenceriță a fost găsită moartă chiar pe 1 decembrie, într-un tufiş. Familia, dar şi fanii de pe Instagram sunt în stare de şoc de când au aflat vestea tragică.

Vedetă de pe Instagram, găsită moartă

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe a fost găsit moartă pe 1 decembrie, într-un tufiş. Este vorba depre Alexis Sharkey, în vârstă de 26 de ani. Aceasta locuia împreună cu soţul ei, în Youngsville (Pennsylvania) şi era extrem de îndrăgită în Statele Unite ale Americii.

Cel care a anunţat dispariţia a fost chiar bărbatul. Îngrijorat de faptul că tânăra nu s-a întors acasă, acesta a sunat familia ei, dar şi toţi apropiaţii. Din păcate, nimeni nu ştia nimic de Alexis de două zile. Trupul americancei a fost găsit de un angajat de la Drumuri şi Poduri, într-un tufiş, în nordul Houston-ului.

Deşi nu avea urme de violenţă pe corp, aceasta era dezbrăcată. Desigur, autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia.

“Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, iubire”, a scris mama lui Alexis pe rețelele de socializare, confom CNN.

Călătorii, trucuri de beauty şi sfaturi

Alexis Sharkey era cunoscută în mediul online datorită faptului că oferea sfaturi despre beauty și skin care. De asemenea, călătorea des şi le povestea experienţele şi urmăritorilor de pe Instagram.

“Călătorea cât de mult putea, visa să vadă toată lumea. Pentru integritatea sa, a făcut întotdeauna doar ce a crezut că este de cuviinţă”, a povestit Stacey Robinault, mama tinerei.

Acum, autorităţile încearcă să afle ce s-a întâmplat cu femeia în vârstă de doar 26 de ani. Se pare că aceasta a dispărut de acasă chiar de Ziua Recunoştinţei (26 noiembrie).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI