E oficial: nu va merge la înmormântarea Prințului Philip. Care este motivul invocat, de fapt

Prințul Harry a avut o discuție cu membri ai familiei regale în timp ce planifică întoarcerea în Marea Britanie pentru înmormântarea prințului Philip. Meghan Markle va rămâne în California, fiind gravidă cu cel de-al doilea copil și preferând să nu se expună riscurilor.

Meghan Markle nu va merge la înmormântarea Prințului Philip

Se pare că ducele de Sussex face aranjamente pentru prima sa călătorie acasă de când el și Meghan au renunțat la viața regală și s-au mutat în California. Va fi prima întâlnire cu familia lui, de la celebrul interviu acordat lui Oprah, luna trecută.

Sursele spun că prințul Harry a vorbit deja cu membrii familiei, inclusiv cu prințul Charles, Beatrice și Eugenie, potrivit Mirror.

„A spus că vrea să fie cu toată lumea și deja făcea aranjamente pentru a veni acasă”, a precizat sursa.

Astăzi, cuplul a adus un scurt tribut prințului Philip, în urma știrii despre moartea ducelui de Edinburgh.

Într-o postare pe site-ul lor Archwell, ducele și ducesa de Sussex i-au adus un omagiu ducelui.

Întoarcerea prințului Harry în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său va fi un moment esențial pentru familia regală, mai ales după dezvăluirile făcute de Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey.

Harry va participa la eveniment la Capela Sf. Gheorghe, Windsor, cel mai probabil săptămâna viitoare și, deși nu se știe încă dacă Meghan s-ar alătura lui, acest lucru este puțin probabil în aceste circumstanțe.

Este probabil ca Harry să facă călătoria spre Londra cu avionul privat și i se poate permite să folosească o scutire diplomatică pentru a renunța la normele de carantină Covid aplicabile zborurilor din SUA.

Cum va călători Harry din SUA în Marea Britanie

Potrivit unor informații, Harry va fi testat pentru Covid-19 înainte de plecarea din SUA și la sosirea în Marea Britanie, în loc să fie supus carantinei normale de 10 zile, deși călătorii au voie să părăsească carantina dacă au rezultat negativ covid-19 după cinci zile.

Nu se știe unde va sta în timpul șederii sale în Marea Britanie și nici pentru cât timp va rămâne după înmormântare.

Reuniunea Ducelui de Sussex cu fratele său William și tatăl Prințul Charles va fi suficient de incomodă în urma acuzațiilor șocante ale lui și ale lui Meghan de rasism în emisiunea TV difuzată luna trecută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI