E ireal ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion. Imagini VIDEO șocante

de: Andrei Simion
02 01. 2022

Pe 4 augustu 2021, Clanul Duduienilor primea lovitură, după lovitură. Emi Pian deceda anul trecut, după un incident violent cu membrii unui clan rival. La câteva luni, murea și părintele Clanului Duduienilor, tatăl lui Emi Pian. Cu un cavou păzit mai ceva ca un monument, în Noaptea dintre ani, cimitirul unde este îngropat a fost loc de petrecere și artificii.

Clanul Duduienilor în derivă după moartea lui Emi Pian

Anul trecut, pe 4 august, Bucureștiul era zguduit de un nou scandal între clanurile interlope din cartierele bucureștene. La acea vreme liderul Duduienilor, Emi Pian avea să-și piardă viața, după un incident violent cu membrii unei grupări rivale. Suspectul era arestat la 24 de ore, și de atunci procurorii anchetează acest dosar.

Aflat în închisoare, tatăl lui Emi Pian avea să moară și el, la doar câteva luni de la decesul fiului său. De atunci Clanul Duduienilor este în derivă, fără a mai avea un lider. Funerariile fostului lider au făcut titlurile presei la acel moment, și au fost fără incidente, deși polițiștii se temeau ca nu cumva să existe și asemenea situații, chiar la înmormântare.

Cavoul lui Emi Pian ținut sub cheie

Înmormântarea a avut la Cimitirul Tudor Vladimirescu din București. Familia acestuia avea aici deja un loc de veci, unde au construit un imens cavou, care astăzi este ținut sub cheie și păzit de angajații din cimitir.

A venit și sfârșitul de an, iar familia, prietenii, membrii clanului și cei apropiați lui Emi Pian, au decis să sărbătorească trecerea în Noul An, la cavoul unde acesta a fost înmormântat.

Întreaga noapte s-a putut auzi muzică de petrecere pe aleile cimitirului, dar și un adevărat spectacol făcut cu focuri de artificii, după cum se poate vedea și în clipul video de mai jos.

La aproape un an de la înmormântarea sa, rudele nu l-au uitat pe Emi Pian. De altfel se poate vedea cu ușurință asta, mai ales că locul de veci este în permanență plin cu lumânări, flori și poze cu fostul lider al Duduienilor.

Dosarul crimei nu are încă o concluzie

Deși există dovezi asupra incidentului în urma căruia Emi Pian și-a pierdut viața pe 4 august anul trecut, procurorii se mișcă extrem de greu în soluționarea cauzei. Conflictul din 4 august a fost declanșat de acesta și Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, de la un joc de barbut.

Lucrurile au ajuns la situația deja cunoscută, după ce fostul lider al Duduienilor și Richard Gheorghe s-ar fi încăierat, iar cel din urmă l-ar fi înjunghiat mortal pe fostul lider al Duduienilor. Tânărul avea să fie arestat la câteva ore de la incident, și se află și astăzi în spatele gratiilor, aștepând o decizie a magistraților.