Dwayne „The Rock“ Johnson are COVID-19. Toată familia lui a fost testată. Ce rezultate au primit

Dwayne „The Rock“ Johnson are COVID-19. Toată familia lui a fost testată. Ce rezultate au primit
Dwayne „The Rock'“ Johnson are COVID-19. Toată familia lui a fost testată

Dwayne „The Rock“ Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, a anunțat că atât el, cât și soția și copiii lui, s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, aceștia s-au vindecat de curând, astfel că virusul s-a dovedit a fi un dușman nu foarte periculos pentru cel poreclit „The Rock“ (Stânca – n.r.). Mai multe detalii, în continuare.

Dwayne „The Rock“ Johnson, infectat cu COVID-19

Actorul hollywoodian în vârstă de 48 de ani, fost jucător de fotbal american și fost luptător de wrestling, a anunțat de curând că el și familia lui s-au îmbolnăvit de COVID-19. Dwayne „The Rock“ Johnson, împreună cu soția și cele două fiice, au fost testați pozitiv în urmă cu trei săptămâni. Deși au depășit cu bine această situație, celebritatea a recunoscut că lupta contra virusului a fost mult mai grea decât loviturile pe care le-a primit în ring, întrucât a trebuit să își protejeze familia, care este propritatea lui numărul unu.

„Pot să vă spun că că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin multe“, spune ”The Rock“.

Dwayne Johnson a povestit că au fost testați pozitiv toți patru, iar în timpece fetițe ale sale, în vârstă de 2 și 4 ani, au avut simptome ușoare, soția sa, Lauren Hashian, a suferit o forma mai gravă.

„Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19“, a mai spus actorul.

Actorul și familia lui s-au vindecat

Totodată, starul hollywoodian a transmis că, în prezent, atât el cât și familia sa sunt vindecați și în afara oricărui pericol.

Dwayne Johnson și soția sa, Lauren Hashian
Dwayne Johnson și soția sa, Lauren Hashian

„Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși“, a mai anunțat „The Rock“.

El crede că au luat boala de la niște prieteni de familie, motiv pentru care actorul își roagă fanii să fie extrem de precauți atunci când se întâlnesc cu prietenii sau cu rudele și să-și ia măsuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI