Dustin Diamond are cancer. Prin ce clipe cumplite trece ‘Screech’ din Salvați de clopoțel

Dustin Diamond are cancer. Prin ce clipe cumplite trece ‘Screech’ din Salvați de clopoțel
Veste cruntă despre Dustin Diamond. Actorul din Salvaţi de clopoţel are cancer

Vestea că Dustin Diamond are cancer face înconjurul lumii. Screech din Salvați de clopoțel trece prin clipe cumplite, acesta fiind diagnosticat cu boala în stadiul patru. Astfel, actorul a fost deja spitalizat în Florida.

Dustin Diamond, diagnosticat cu o boală nemiloasă

În vârstă de 44 de ani, actorul Dustin Diamond a fost diagnosticat cu o boală cruntă – cancer. Cel care a dat viaţă personajului Screech din Salvați de clopoțel trece prin clipe cumplite, având dureri groaznice.Acesta a ajuns la spital cu dureri groaznice în tot corpul şi cu o umflătură mare pe gât.

Se pare că, deşi se simţea rău de mai mult timp, nu a dorit să meargă la doctor de teamă să nu fie fotografiat. Managerul său a declarat că Dustin urmează să înceapă chimioterapia săptămâna viitoare, dat fiind că boala s-a extins la mai multe organe, scriu cei de la TMZ.

“Noi încă facem multe teste. În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor.

“În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat. Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate”, se arată în comunicatul transmis pe pagina de Facebook a lui Diamond.

Dustin Diamond, în rolul unuia dintre cele mai celebre personaje

Samuel Screech Powers a fost unul dintre personajele care au jucat pe tot parcursul celor patru sezoane din popularul serial din anii 1990, Salvaţi de clopoţel. Din păcate, după încheierea filmărilor, viaţa sa personală a fost marcată de probleme.

În 2010 a avut dificultăţi financiare atât de mari încât nu a reuşit să plătească o ipotecă, iar în 2015 acesta era condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin. Acuzaţia adusă: înjunghiere.

De asemenea, în 2009, actorul a publicat o biografie – Behind the Bell, carte în care foştii săi colegi de serial nu au fost puşi într-o lumină bună. Apoi, a negat implicarea în cele scrise, dând vina pe o altă persoană pentru declaraţiile din volum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI