După fiul lui Gino Iorgulescu, un alt băiat lovește din nou. A fost prins drogat la volan

După fiul lui Gino Iorgulescu, un alt băiat lovește din nou. A fost prins drogat la volan
După fiul lui Gino Iorgulescu, un alt băiat lovește din nou. A fost prins drogat la volan

După fiul lui Gino Iorgulescu, un alt băiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei ”Direcția 5”, pe nume Carmin Mihai Ionescu.

Ce băiat celebru a fost prins drogat la volan

Acesta a fost prins drogat la volan, în dimineața zilei de duminică, 9 august, în jurul orei 00:51, conform unui comunicat al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

El a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină, în zona Piața Presei Libere, unde a fost verificat cu aparatul Drug Test, ce a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În acest caz s-a întocmit dosar penal.

De altfel, Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut, dar și droguri, culminând totul cu apariția numelui său în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”, în 2018, conform Libertatea.

Atunci, mai multe vedete importante au fost audiate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc.

Cine este Carmin Ionescu

Astfel, printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații erau: Răzvan Ciobanu, Carmin Ionescu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu. De menționat este că Carmin Mihai nu a fost acuzat de nicio faptă, în acest dosar.

În anul 2012, Marian Ionescu a fost implicat în 2012 într-un accident de circulație. Chitaristul se întorcea de la un concert al trupei, care era organizat la Sala Palatului și se îndrepta spre locuința sa din Pipera, când a avut loc acel eveniment rutier.

Liderul formației Direcția 5 se afla pe motocicletă, când a fost lovit de o mașină. Acel șofer voia să parcheze și nu i-a acordat prioritate artistului.

Carmin Mihai Ionescu este fiul lui Marian Ionescu dintr-o căsnicie anterioară, dar componentul formației Direcția 5 și soția sa, Octavia Geamănu, au devenit părinți în anul 2016. Cei doi au tot un băiat, pe nume Andrei, care s-a născut în luna noiembrie.

Urmăriți Playtech.ro și pe