După emisiunea Ferma de la PRO TV, Lili Sandu a făcut marele anunț. Iată cum arată acum, cu puțin timp înainte de a naște

Îndrăgita actriță Lili Sandu împlinește astăzi 41 de ani de viață și unul de logodnă. Vedeta este mai fericită ca niciodată, fiind foarte aproape de a-și vedea îndeplinită cea mai arzătoare dorință. Mai multe detalii, în paragrafele următoare.

Lili Sandu își serbează ziua de naștere

Lili Sandu a împlinit astăzi 41 de ani, ocazie cu care sărbătorește, alături de iubitul ei, și un an de logodnă. Silviu Tolu a cerut-o în căsătorie pe actriță în ziua în care aceasta a împlinit 40 de ani.

Lili și iubitul ei cu 12 ani mai tânăr abia așteaptă să devină părinți, lucru care se va întâmpla în aproximativ trei luni. Aceasta este singura dorință pe care frumoasa șatenă o are, de ceva vreme, de ziua ei.

„Dragostea e o călătorie, nu o destinație! La mulți ani mie! De când mă știu, singura dorință de ziua mea a fost ca într-o zi să am o familie a mea. Mi-a luat câțiva ani, dar nu mi-am pierdut niciodată credința.

De asemenea, azi sărbătorim și un an de logodnă. Mulțumesc iubirea mea, pentru acest video! Așa arată 41 de ani fericiți“, a scris Lili pe Instagram.

Cuvintele emoționante au fost însoțite de un video special realizat de logodnicul ei, Silviu Tolu, în care sunt surprinse cele mai recente imagini cu vedeta însărcinată.

„Așa arată fericirea la 41!
Happy bday to me
De când țin minte, singura dorința de ziua mea era sa fiu fericită și să-mi întemeiez o familie binecuvântată… Au trebuit să treacă câțiva ani buni până să se îndeplinească dar niciodată nu mi-am pierdut credința.
Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!“, a mai scris Lili pe Facebook.

Frânturi din povestea lor de dragoste

În momentul în care Silviu i-a pus pe deget inelul iubitei sale, cei doi se aflau în vacanță în Istanbul, în timpul unei croaziere.

Nu cu multă vreme în urmă vedeta povestea că bucuria de a deveni părinți este cu atât mai mare, cu cât șansele de a rămâne însărcinată erau de 1 la 100, cauzate de problemele de sănătate ale bărbatului. Ba mai mult, chiar când erau la un pas de a recurge la fertilizarea in vitro, au aflat că miracolul tocmai se înfăptuise: Lili Sandu rămăsese însărcinată pe cale naturală!

Posibila dată a nașterii primului lor copil este 22 august, și coincide cu ziua în care logodnicul ei va împlini anii.

Urmăriți Playtech.ro și pe