Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta radiază de fericire. Foto

Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta radiază de fericire. Foto
Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă

Lili Sandu și-a îndeplinit visul, cel de a fi mamă. Actrița a rămas însărcinată la 40 de ani, după mult timp în care dorința îi devenise scop în viață. Ai mai jos primele imagini cu vedeta din prima ei ședință foto cu burtica de gravidă.

Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă

Lili Sandu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, căci, după numai câteva luni de la logodna cu iubitul ei, modelul Silviu Țolu, actrița a anunțat că va deveni mamă, eveniment pe care vedeta îl aștepta cu mare nerăbdare. Lili este în primul trimestru de sarcină, iar pentru a păstra vie amintirea acestor momente, a făcut o ședință foto.

Îmbrăcată în haine lejere, dar cu burtica descoperită, actrița s-a lăsat pozată din toate unghiurile. În aceea ce privește coafura, vedeta a optat pentru bucle lejere, conturând look-ul cu un machiaj tip smokey eyes.

Vedeta se pregătea pentru fertilizare în vitro

Norocul i-a surârs. Înainte ca miracolul să își facă apariția în viața ei, Lili Sandu a povestit că medicul, întrebat care ar fi șansele să rămână însărcinată natural, a spus: ”Aș zice 1 la 100”.

„Analize peste analize, lacrimi si nedumerire … Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stari și sentimente de la întrebările de genul: ‘- Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregatiti?, ‘ – Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”,  a spus vedeta.

„Plângeam de fericire cu un test de sarcină în mână”

Cuvinte grele de primit pentru o femeie…Totuși, nu și-a pierdut speranța și a încercat să nu se lase pradă tristeții. Vedeta a mai declarat că deja se pregătea pentru fertilizare in vitro.

 

View this post on Instagram

 

Glam up this sexy mama ?? My first beauty shooting with this little miracle inside …? Photo @sophiabeckcom Make up @claudianeacsu

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on


„Știți proverbul ‘Viața bate filmul‘? In dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar”, a spus Lili.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI