15 iun. 2024 | 15:34

După ce au mâncat și băut de 95 de euro, acești turiști au ‘uitat’ să plătească. Ce s-a întâmplat apoi: “Mă bucur că au înțeles greșeala”

Social
După ce au mâncat și băut de 95 de euro, acești turiști au ‘uitat’ să plătească. Ce s-a întâmplat apoi: “Mă bucur că au înțeles greșeala”
Dupa ce au mancat si baut de 95 de euro, acesti turisti au ‘uitat’ sa plateasca

Întâmplare rar întâlnită într-un bar din Italia, acolo unde mai mulți tineri au servit un mic dejun copios, stropit însă cu foarte multă bere. Surpriza a apărut atunci când patronul barului le-a dus nota de plată. A fost nevoie doar de un moment de neatenție!

După ce au mâncat și băut de 95 de euro, acești turiști au ‘uitat’ să plătească

Așadar, întâmplare rară într-un bar din localitatea italiană Bari. Pe terasa barului respectiv au poposit șase tineri, care au comandat micul dejun, însă și multă bere. Au consumat nu mai puțin de 27 de beri. Timpul a trecut, iar numărul tinerilor a scăzut, plecând unul câte unul. Citește și Țeapa trăită de un român în vacanța din Turcia. A crezut că nu vede bine nota de plată: “Hoție pe față”

Într-un final, patronul le-a dus nota de plată petrecăreților matinali, deoarece aceștia au sosit la ora 8 dimineața și au poposit mai bine de 5 ore. Într-un moment de neatenție, însă, patronul a constatat că masa tinerilor s-a golit de tot. Și ultimii dintre aceștia au plecat, însă fără a achita nota de plată de 95 de euro.

„Era ora 8 dimineața. Au stat cinci ore, au plecat puțin câte puțin, nota de plată a fost de 95 de euro. Am adus-o la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar a fost doar o scăpare de câteva secunde și nu i-am mai văzut”, a povestit proprietarul Due Emme, Giuseppe, pentru Il Messaggero.

Întâmplarea i-a lăsat patronului un gust amar, însă bărbatul nu a mers la poliție și a decis să nu facă nimic în acest sens, fiind probabil obișnuit cu clienți care consumă și apoi uită să plătească. Spre surprinderea acestuia, după câteva zile, a primit un mesaj care l-a bucurat nespus. E-mail-ul era de la cei 6 tineri. Aceștia sunt studenți Erasmus și i-au transmis patronului de bar că regretă enorm ceea ce au făcut. Citește și Greșeala pe care o fac turiștii când ajung în camera de hotel. Specialiștii au avertizat turiștii despre acest obicei. Sigur și tu ai făcut asta cel puțin o dată!

„Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu am fost conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni, ne cerem scuze sincere pentru neplăcerile cauzate. Nu mai suntem în Bari, dar vă rugăm să ne furnizați un Iban pentru a efectua imediat transferul bancar. Ne cerem scuze din nou”,  au scris cei șase tineri într-un e-mail.

Giuseppe a apreciat scrisoarea tinerilor studenți și i-a invitat, din nou, în cafeneaua lui, după ce și-a primit banii de la cei șase tineri. „A fost o glumă, au făcut o greșeală, dar mă bucur că au înțeles greșeala și că s-a rezolvat în acest fel”, a spus patronul.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Marele regret al lui Alin Oprea: A murit fără să apuce să o cunoască
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Dispare această modalitate de plată. Decizie pentru cei care au cont bancar. Data limită este 31.12.2024
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro