14 iun. 2024 | 14:30

Țeapa trăită de un român în vacanța din Turcia. A crezut că nu vede bine nota de plată: “Hoție pe față”

Social
Țeapa trăită de un român în vacanța din Turcia. A crezut că nu vede bine nota de plată: “Hoție pe față”
Teapa traita de un roman in vacanta din Turcia

Țeapa trăită de un român în vacanța din Turcia a devenit virală! Bărbatului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce notă de plată a primit, după ce a încercat o delicatesă turcească. Povestea lui face înconjurul internetului.

Țeapa trăită de un român în vacanța din Turcia

Turcia este cunoscută pentru turismul său de calitate, peisajele frumoase, dar mai ales pentru modul în care turcii știu să își trateze oaspeții, clienții. Chiar dacă este renumită la nivel internațional pentru ospitalitatea sa, iată că mai apar și cazuri care lasă lumea pur și simplu cu gura căscată.

Este cazul unui român care a vizitat de curând celebrul Bazar din Istanbul. Și-a împărtășit mai apoi experiența pe o pagină de Facebook dedicată turismului din Turcia. Acesta a servit un produs tradițional turcesc, împreună cu prietena sa, însă a rămas șocat atunci când a primit nota de plată. A fost o țeapă pe față!

Citește și Ce i-au făcut polițiștii din Grecia unui turist român aflat în vacanță: „Câtă ură.” Mare atenție dacă faci și tu această greșeală

„Fraților, am mâncat împreună cu prietena mea în Bazar câte un kebab (muuult sub așteptări) și am plătit 1900 de lire. Hoție pe față… Era în prima zi, nu prea puteam calcula rapid cât înseamnă în lei… și ce era să fac? Sa mă iau la bătaie cu ei? Sper să ajute pe cineva pățania mea”. Mai mult decât atât, plata nu a venit pe un bon fiscal, așa cum era normal, ci pe o hârtie scrisă de mână. De parcă nu era suficient, românul a pățit-o și când a vrut să meargă la hotel. „M-au furat chiar și la Uber. La sfârșitul cursei mi-au cerut și cash, fiindcă a fost foarte aglomerat traficul”, a completat turistul român.

Experiențe neplăcute în Turcia

Și alți internauți și-au povestit experiențele petrecute în Istanbul. Unii chiar au recunoscut că nici nu mai au de gând să se ducă vreodată în Turcia!

Citește și Tot ce trebuie să știi dacă mergi în vacanță în Turcia cu mașina. Reguli de circulație, acte obligatorii și taxe

„Noi am plătit la un restaurant sub Podul Galata 12000 și ceva de lire pe două – trei aperitive, șase creveți, o doradă și o sticlă mică de vin. Ne-a adus meniul, ne-a „aburit” că vin să arate peștele, dar ne-au luat și meniurile în același timp. Ulterior am mâncat foarte bine în restaurante curate cu 500 – 600 lire”, a povestit un alt turist.

„Noi, până să ne dăm seama cu cine avem de-a face, am plătit pe o cină amărâtă (salată, fel principal, un cappuccino și un cocktail) 2.500 de lire. Pentru drumul din Centrul Vechi și până la acvariu, care ar trebui să fie maxim 400 de litere, am plătit 800. Te fură la propriu, pe față, chiar zâmbind! A fost prima și ultima oară când am călcat pe tărâmurile din Istanbul”, a sunat o altă experiență turist pățit.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cele mai tari comedii de pe Netflix. Râzi cu lacrimi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ce se întâmplă în următoarele zile
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro