08 aug. 2019 | 14:27

După ce a aflat că are cancer, Leonard Miron și-a pregătit locul de veci. Cum arată cavoul impresionant

Monden
După ce a aflat că are cancer, Leonard Miron și-a pregătit locul de veci. Cum arată cavoul impresionant
Leonard Miron și-a pregătit locul de veci, după ce a aflat că are cancer

Amicii au aflat că Leonard Miron este pregătit de toate, fie ele bune sau rele. Fostul prezentator de televziune, care este stabilit în Anglia, are deja pregătit locul de veci. Ce i-a transmis o amică atunci când a aflat de vestea macabră?

Miron și-a pregătit locul de veci, după ce a aflat că are cancer

Leonard Miron se pare că este un om extrem de precaut, atsfel că, după ce a aflat cumplita veste că suferă de cancer, și-a pregătit locul de veci într-un cavou. Fostul prezentator de televiziune este stabilit în Anglia de ani buni și este director de croazieră în cadrul unei companii. Nu cu mult timp în urma a făcut o vizită scurtă în Pitești, orașul său natal, pentru a rezolva niște treburi. „Agenda zilei: agenţi imobiliari, doctor, cimitir, acte, taxe, copii chei şi dureri de cot… literalmente”, a postat Miron.

De asemenea, tot atunci a trecut și pe la cimitir, unde s-a recalculat la cavoul familiei, loc în care se odihnesc mama sa și rudele acesteia. „Am petrecut ceva timp alături de ai mei şi am realizat că locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” , a mai glumit Leonard Miron, care are și el un loc deja pregătit în cavou. De asemenea, vedeta a susținut că nimeni n-ar trebui să urască și să se chinuie, astfel că la final tot acolo ajungem cu toții. O amică i-a transmis mai apoi, după ce a luat la cunoștință vestea, să se odihnească în pace atunci când va fi nevoie, dar până atunci să fie sănătos și vesel, așa cum îl știu toți cei care îl înconjoară.

Leonard Miron s-a pregătit pentru ce era mai rău, după ce a aflat că are cancer

Leonard Miron s-a pregătit pentru ce era mai rău, după ce a aflat că are cancer

„Sunt atât de rău și păcătos”

Verdictul medicilor i-a schimbat complet viața lui Miron, dar specialiștii au descoperit devreme acest lucru, astfel că a putut fi salvat. Vedeta de televiziune a primit în 2018 diagnosticul de cancer pancreatic, moment în care a decis să-și schimbe viața total. S-a lăsat de fumat, s-a relaxat și a decis să se bucure mult mai mult de lucrurile pe care le întâmpină. Acesta a mai subliniat și faptul că nu a făcut cimioterapie, pentru că nu dorea să-și distrugă organismul, așa că a apelat la un tratament revoluționar din Londra, unde tumora este radiată total.

„Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. – Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva”
Leonard Miron

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Rețete ideale pentru fiecare zodie. Merită să le încerci săptămâna aceasta
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro