După 60 de ani de căsătorie, a făcut cel mai frumos gest pentru soția lui: despre ce este vorba

Într-o lume în care divorțurile au devenit mai comune ca niciodată, când vezi un cuplu care se mândrește cu peste 60 de ani de căsnicie, vrei cu siguranță să le afli povestea și, mai ales, secretul.

Domnul și doamna Kuroki locuiesc în Japonia și s-au căsătorit în 1956. Încă de tineri, și-au făcut planuri pentru pensie. Au sperat să călătorească în toată lumea și să se bucure împreună de anii bătrâneții. Din păcate, chiar înainte de pensionare, din cauza unei complicații de la diabet, doamna Kuroki a orbit.

În mod previzibil, pierderea vederii a băgat-o într-o depresie profundă și a refuzat să mai iasă din casă pentru o perioadă îndelungată de timp. A fost devastată că nu mai putea să-și materializeze planurile de pensionare alături de soțul ei.

În același timp, domnul Kuroki și-a făcut un scop în viață din a-i face viața mai frumoasă și a o face din nou să zâmbească, să se bucure de viață. Pornind de la această premisă, a început să lucreze mai mult în grădină, când mai mulți trecători s-au oprit să-i admire florile roz pe care le plantase. Acestea fac parte din familia de plante shibazakura.

I-a venit o idee și a început să dedice foarte mult timp materializării ei. S-a gândit că, dacă va avea o grădină suficient de mare, numărul vizitatorilor va crește, iar prezența oamenilor o va entuziasma pe soția sa. În plus, mirosul intens al sumedeneiei de flori pe care le-a plantat o vor face să se bucure de o experiență deosebită, fără să fie nevoie să-și folosească ochii.

Nu a trecut mult timp până când ferma de lactate a familiei Kuroki a devenit o destinație turistică pentru toți cei care ajung în localitatea Shintomi din Japonia. În plus, doamna Kuroki are parte de companie, ca să nu se plictisească, dacă tot nu se deplasează departe de casă.

kuroki-flowers sotie fericita

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI